hyonic parašė:
Nu as esu gimdzius jau tik kai gyvenau kitam mieste tdl ir keista kad nera vyrui nk normalesnio,nes pvz klaipd yra tikrai;)
Tai važiuokite gimdyti į Klaipėdą, jei nuogąstaujate dėl lovos vyrui
Architektų g. 77, Šiauliaihyonic parašė:
Nu as esu gimdzius jau tik kai gyvenau kitam mieste tdl ir keista kad nera vyrui nk normalesnio,nes pvz klaipd yra tikrai;)
Tai važiuokite gimdyti į Klaipėdą, jei nuogąstaujate dėl lovos vyrui
DaGie parašė:
Man atrodo su ta vonia kaip pakliūva taip jau būna, nebent visos laisvos tada gal rinktis leistų
Aš atėjus į gimdyklą pati pasiklausiau gal yra laisva palata su vonia, nes šiaip jau norėjo į kitą vesti, kaip suprantu be vonios. Tai visada manau galima pasiklausti, nes nežinau pagal ką tas palatas dalina
Aš nors ir neprašiau, bet per gimdymą gavau palatą su vonia. Buvau girdėjusi daug puikių atsiliepimų apie tokias palatas, kaip visoms padeda. Na nežinau, man kažkokio didelio įspūdžio nepadarė, kad norėčiau antrą kartą gimdyti tokioje palatoje. Gal kad dėl skatinamųjų turėjau didelius sąrėmius su didžiuliais skausmais, man per mažai efekto buvo nuo vonios ir tas drungnas vanduo vonioje manęs visai nesužavėjo.😄😄
hyonic parašė:
Tai gimdymas kartais trunka ir para ir daugiau tai naturalu tada man atroda kad yra kazkiek salygu pamiegot ar as klystu...atroda kad sakau jog gimdymas truks pusdi…
Joa, trunka. Aš gimdžiau 36 valandas vieną savo vaiką. Tikrai galvojat, kad buvo minčių apie miegą? Kadangi vyras važiavo man padėti, tai tą ir darė, o ne parpė, kol aš bandžiau išgyventi tą 1.5 paros. Ne į kurortą varot. Dar gal nurodysit personalui ar kitoms gimdyvėms netriukšmaut, nes jūsų suaugęs leliukas miega?
Lankaisi nuo pirmadienio dienos stacionare Moters ir vaiko klinikoje. Su akušerėm viskas gerai bet su gydytojais tai kažkokia tragikomedija. Atsisakai kažko (ne aš) tai pradeda pulti ir kaltinti. Nors viena diena vienaip patys sakė kita diena kitaip,savo ausim girdejau.Gydytojai koridoriuose tarpusavyje pykstasi ir sprendžia savo asmeninius santykius, gąsdina kad išeis iš darbo ir kad atsibodo visos nesąmones konfliktai ir krūviai. Nors pati gydytoja Balčiūnienė sakė viena diena vienaip kita diena jau kaltina kodėl kažko nedarai. Patys neapsiprendžia kokius tyrimus atlikti ir kada. Įdomu kada ten baigsis tas bardakas, ateina neščiosios ir turi klausytis gydytojų konfliktų ir barnių tarpusavyje ir pakęsti gydytojų nuotaikas. Niekam nerekomenduoju šios įstaigos.
hyonic parašė:
Lankaisi nuo pirmadienio dienos stacionare Moters ir vaiko klinikoje. Su akušerėm viskas gerai bet su gydytojais tai kažkokia tragikomedija. Atsisakai kažko (ne aš…
Kažkaip nenustebinot su savo pasakymu. Iš ankstesnių komentarų jau aišku, kad viskas blogai jums 😅
Quatra parašė:
Kažkaip nenustebinot su savo pasakymu. Iš ankstesnių komentarų jau aišku, kad viskas blogai jums 😅
Turbūt ir tos lovos vyrui niekas nepaklojo 🫣
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai