Justeeee parašė:
Sveikinu, eikit pas gine turetu matyti jau puslyte 👍
Ačiū
Justeeee parašė:
Sveikinu, eikit pas gine turetu matyti jau puslyte 👍
Ačiū
Recenzija parašė:
Sveikos,sirgau mm sausio 23.Vasario 6 ivyko ovuliacija.Pasidariau siandien hcg.Nieko nerodo.Ar yra sansu,kad veliau parodys? Gal labai paskubejau??? Suteikit viltie…
jei ovuliacija tikrai buvo vasario 6diena,tai gali buti per anksti dar.
Irstul parašė:
jei ovuliacija tikrai buvo vasario 6diena,tai gali buti per anksti dar.
Labai tikiuosi 🤔🙂
Helly parašė:
Šis skaičius jau virš 1500, ginekologė jau turėtų matyti. Tad ji atsakys, ar atitinką laiką pūslelė. Nes dabar nebent dvigubėjimą stebėti po 48 val. Be tir tai ... …
Laba, pasidariau šiandien dar kartą tyrimą (po 48val) rezultatas - 3502
Aaaldžirda parašė:
Laba, pasidariau šiandien dar kartą tyrimą (po 48val) rezultatas - 3502![]()
Jūs nebesidarykit.
Aš kaip pasiekiau berods 609, jau gine matė puslyte
Aaaldžirda parašė:
Laba, pasidariau šiandien dar kartą tyrimą (po 48val) rezultatas - 3502![]()
Sveikinu, augimas puikus
Galitekeliauti pas ginekologę, kad patvirtintų nėštumo vietą. Jau matys. Super naujienos, storėkit
Sveikos mamytes
nezinau ar ov suvelavo , ar kas man bet mm veluoja 4 dienas . Dariausi nt viena diena pries mm - neigiamas . Uzvakar - neigiamas . Si ryt - neigiamas .
32 ciklo diena. O siaip ciklas kaip laikrodukas 28 d. Ar galiu rytoj bandyt pasidaryt hcg ar laukti dar ?
Fėja 2019 parašė:
Sveikos mamytesnezinau ar ov suvelavo , ar kas man bet mm veluoja 4 dienas . Dariausi nt viena diena pries mm - neigiamas . Uzvakar - neigiamas . Si ryt - neigi…
negali but ir 12 dpo sian ir 4 dienas veluoja. Nusikele OV jums, nes antra faze iprastai buna 12-16 dienu. tai gaunasi,kad ryt veluos Jums tik 1 diena. Jei tikrai 12 dpo jau turetu roodyt nt
Vijola_ parašė:
negali but ir 12 dpo sian ir 4 dienas veluoja. Nusikele OV jums, nes antra faze iprastai buna 12-16 dienu. tai gaunasi,kad ryt veluos Jums tik 1 diena. Jei tikrai 1…
Atsiprasau , suklaidinau . Pataisiau komentara
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai