Gabija91 parašė:
Manau galetum rytoj bandyti,jau turetu rodyti nes man taip ir buvo,velavo dvi dienas ir buvo keistu isskyru, tai padariau testa ta diena, neryskiai rode pirmas, o p…
Ačiū, bandysiu ryte tuomet darytis, būtinai pranešiu 🥰
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįGabija91 parašė:
Manau galetum rytoj bandyti,jau turetu rodyti nes man taip ir buvo,velavo dvi dienas ir buvo keistu isskyru, tai padariau testa ta diena, neryskiai rode pirmas, o p…
Ramunėlėee123 parašė:
O ar dar kažkokius kitokius požymius jautei be tepliojimo?
Ramunėlėee123 parašė:
Sveikos, mano ciklas trunka 30-32 dienas, susirgau paskutinį kartą balandžio 16d. kraujavimas truko 6dienas, su vyru mylimės nesisaugodami, buvau pas ginekologą geg…
Man panašiai buvo tris metus ir 7 mėnesius. Pradėjom planuoti vaikelį ir prasidėjo... Vieną mėnesį mm normalios, kitą mėnesį vos pateplioja, kada ciklas trukdavo 50 d. Kada per mėnesį du kartus sirgdavau ir pan. Per tuos metus perėjom daugybė gydytojų, turėjome begalias tyrimų. O gydytojai tik purto galvas ir nesupranta kodėl taip yra ir kodėl nepastoju. Visus tuos nenormalius ciklus nurasiau stresui dėl to, kad nepastoju. O kaip pagaliau sulaukiau stebuklo ir pastojau ir nesulaukiau mm net negalvojau, kad laukiuosi. Tiesiog galvojau vėl eilinį kartą vėluoja. O vyrui vis skundziausi, kad pykina kažko ir pan. O jis- važiuojam pas gydytoją, tu laukiesi. Nuvažiavus pas gydytoją ši patvirtino kad laukiuosi ir jau 11 sav.
Sveikos mamytes ir busimos
Aš norėjau paklausti planuojam lėliuka, man mm turėtų pasirodyti 23 diena
O šiandiena vos vos pateplioji kaip rudos iskiros ir visiškai dingo bandžiau darytis nėštumo testą rodo neigėma, ar gali būti implontacinis kraujavimas nes man nei Papilves neskauda visiškai be požymių is niekur nieko pasirodė ir dingo?
Auksele233 parašė:
Kiek man sake kad tas implatacinis kraujavimas buna 6-12 dienu po ov. Tai jei seki dienas vaisingas gali paskaiciuoti maždaug ar tinka i ta laika. Nors man buvo ir toks tepimas bet jau testas teigiamas buvo.Bandyciau po poros dienu pakartoti su kokiu jautresniu testu ir rytinu slapimu, rodytu manau jau tada
Auksele233 parašė:
Ar laukiatės, atsakys tik nėštumo testas (ir tai nebūtinai iš karto)
Palaukite porą dienų ir pakartokite testą. Aš kraujavau nėštumo pradžioje, kraujo buvo mažiau nei per menstruacijas, bet šiaip nemažai. Buvo nuojauta, kad tai visgi ne persileidimas (teigiamą testą jau turėjau, nėštumo požymių buvo apsčiai), dėl ko po kokios sav. pakartojau testą. Jis buvo dar paryškėjęs, kas reiškė, kad nėštumas vystosi. Pažymėtina, kad net po persileidimo testas tam tikrą laiką gali rodyti teigiamą rezultatą, visgi, logiškai ryškumas turėtų mažėti. Taigi, kad ir kaip smalsu, niekas čia nepasakys, kodėl Jūs kraujuojate - ar tai implantacinis kraujavimas, ar sutrikęs menstruacijų ciklas, ar dar kas. Tiesiog pakartokite testą. Euras viso labo.
Gabija91 parašė:
Kiek man sake kad tas implatacinis kraujavimas buna 6-12 dienu po ov. Tai jei seki dienas vaisingas gali paskaiciuoti maždaug ar tinka i ta laika. Nors man buvo ir …
Pasiskaiciavau gaunasi ligaiai 12 dienų po ov
Na bandysiu po poros dienų dar testą darytis 😊
Lidžita parašė:
Ar laukiatės, atsakys tik nėštumo testas (ir tai nebūtinai iš karto)Palaukite porą dienų ir pakartokite testą. Aš kraujavau nėštumo pradžioje, kraujo buvo mažia…
Na ačiū už atsakymą reikės bandyti daryti po poros ar keletą dienų
😊😊
Auksele233 parašė:
Dar norėjau paklausti turėjo vakar prasidėti mm bet dar iki šiol jų neturiu, snd sapnavau labai keistas sapną kad susirgau mmm bet nėra o jai nusipirkčiau ankstivaj…
Daznai sapnuodavau pries mm tokius sapnus) ir atsibudus buvau su bloga nuotaika- nes lauki nestuma o cia tau mmm. Paskui uz dienos- dveju prasidedavo
Jei lietuvoje esate, galit benu vaistineje nupirkt juosteliu nestumo, arba eurovaistineje buna clearblue skaitmeninis. Bet jis brangokas. Tai as siulau nesulaukus mm padaryt juostelini ir jei liks klausimu tada skaitmenini)
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai