Netuke parašė:
Apsvieskite mane jei 4folikulai,kodel negalima testi ir kiek ju turi buti?
Man vakar skyre pirmuosius vaistus gert nuo 3c.d. ir pasake gult butinai apziuret …
Man stimuliuojant cikla ir darant iui isaugdavo max 2 foliai.
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįNetuke parašė:
Apsvieskite mane jei 4folikulai,kodel negalima testi ir kiek ju turi buti?
Man vakar skyre pirmuosius vaistus gert nuo 3c.d. ir pasake gult butinai apziuret …
Man stimuliuojant cikla ir darant iui isaugdavo max 2 foliai.
Smile_bie parašė:
Na kiekviena situacija skirtinga, todėl ir neteigiu 100% kainų ir vaistų, ką jums skirs
Tikrai visų situacijos skirtingos, man kadangi foliai sunkiai auga, tai iui gaudavosi apie 500 su visais patikrinimas ir vaistais
turejau 4 iui ir tikrai niekam to nerekomenduočiau dabar, jei atsukčiau laiką atgal, tai tik max 2 iui ir jau toliau ivf🙏
Salisali parašė:
Tikrai visų situacijos skirtingos, man kadangi foliai sunkiai auga, tai iui gaudavosi apie 500 su visais patikrinimas ir vaistaisturejau 4 iui ir tikrai niekam …
Taip vakar uzklausiau del ivf,nes sakau zaist su iui daug nezaisiu,tai pasake dar net negalvot ivf.
Netuke parašė:
Taip vakar uzklausiau del ivf,nes sakau zaist su iui daug nezaisiu,tai pasake dar net negalvot ivf.
Kodel taip pasake? Ka ji turejo omeny "dar net negalvot"
UgNė J. parašė:
Kodel taip pasake? Ka ji turejo omeny "dar net negalvot"
Na suprantu nuo iui bent pradet reik...
MineMi1 parašė:
O kaip gydytojas nusprendžia ar iui reikia natūraliam cikle daryti ar reikia skatinti ov ?
Pas mane nenusprende,o pats paklause kaip noriu,mano aisku pasirinkimas buvo kaip efektyviau.Taigi nenaturaliam.Bet pas mane vyksta ov pagal tyrimus puikiai,mm diena dienon ir per ov as kraujuoju.
Bet nepastojame jau beveik 8metai tai ir nezaisim naturaliam.
Aisku as pati daznai pagalvoju ar vykstant mano ov nepasidarysiu blogiau su tuo skatinimu,bet neturiu su kuo pasitarti,truksta informacijos.
Netuke parašė:
Pas mane nenusprende,o pats paklause kaip noriu,mano aisku pasirinkimas buvo kaip efektyviau.Taigi nenaturaliam.Bet pas mane vyksta ov pagal tyrimus puikiai,mm dien…
Tai darysite iui ? Ar jau darėte?
MineMi1 parašė:
Tai darysite iui ? Ar jau darėte?
Darysimes,sestadieni pradesiu vaistus gerti.
Sveikos merginos, rytoj kaip ir 14 diena po pirmos IUI net baisu ir dayt tą testą nes nuojauta tokia, kad bus neigiamas 😔. Bet ir savijauta keista kiekviena diena kaip ir pamaudžia pilvą ir pykinimas iki pietu kartais budavo ir kazkos kartumas burnoj, gal čia nuo progesterono žvakučiu.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai