Aglaia parašė:
Sveikos, gal galite pasidalinti, kada reiktų nutraukti progesterono vartojimą po IUI?
Tai jei 14 DPI neprasidės mm ir nebūsit pastojus, tai ir nutraukit🙂
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįAglaia parašė:
Sveikos, gal galite pasidalinti, kada reiktų nutraukti progesterono vartojimą po IUI?
Tai jei 14 DPI neprasidės mm ir nebūsit pastojus, tai ir nutraukit🙂
Aglaia parašė:
Aš po 14d. nuo procedūros pasidariau kraujo tyrimą. Jeigu jis neigiamas - tada iš karto galima ir nutraukti.
Sveikos, esu naujoke siame kelyje, todel yra dar nemazai ? ... bet gal atrasiu atsakymus i juos ir kazkada galesiu daugiau kazkam padeti. Kiek pasiskaiciau jau daugelis ir ne po viena iui turejote... dziugu kam pasiseke ❤️ zodziu trumpai apie save, nepastojame jau daugiau nei 2 metus ir nusprende ginekologe siusti pas rimtesnius gydytojus. Kreipemed i kauno klinikas. Daugiau problemos turime su vyro puse... aisku pas mane kaip ir viskas prateka, ir tt, bet echoskopu labiau itaria i pks, taciau kaip ir ne viena gyd . Pasake daugaiu kaip ir simpotomu i pks neturime, tai jos paisyt negalime. Tai gydytojos patarimu kadangi esame kaip ir jauni, pataria bandyti iui. Bet tiek tame atrodo kelyje ???... nes su gydytoja nusprendeme bandyti, taciau ji man jokiu vaistu neskyre ir pasake uzsirasyti vizitui 12-14ciklo diena, apsiziureti ka turime ir gali bur kad po paros dvieju reiktu atvykti galimai iui. Dabar atsitiko kaip sakant gyvenimas, ir menesines keliom dienom uzvelavo, ko pasekoje siandien yra 1cd... o 12-penktadienis, 13-14 savaitgalis... paskambinus vizitui administratore sutare kad tada geriausia 11cd atvykti, o bet taciau ar nebus per anksti? As atlikinedama testus ov dazniausiai mano ov vykdavo ~18 cd. Ir ar nebus veltui atvykimas? Nes esama abu is toliau, abu dirbantis ir tokios vis galimybes tiesiog pabeginet yra labai sudetinga... esame tam pasiruose, bet tiesiog labai suglumino tas kad anksciau, tai ar gali but kad pvz gydytoja pamatys kad dar anksti ir lieps dar atvaziuoti? Ar pasakys kad po kazkiek dienu kazka sugerti? Gal kazkas turite panadia situacija ar gal galite pasakyti kokia eiga eina, kai iki tos 12-14 cd nieko nevartoju?... labai tikrai aciu kas padesite atsakyti i siuos klausimus... tiesiog esu pasimetusi....
Puke22 parašė:
Sveikos, esu naujoke siame kelyje, todel yra dar nemazai ? ... bet gal atrasiu atsakymus i juos ir kazkada galesiu daugiau kazkam padeti. Kiek pasiskaiciau jau daug…
Sveika! Maciau ir kitoje temoje apie ovuliacijos skatinima rasete, bet nesupratau ar esate medikuojamame cikle? Kaip supratau ne.
Jeigu jusu ovuliacija yra 18 dienu, o ginekologe rekomenduoja atvaziuoti 12-14cd - tai tokiu atveju paziures folikulus ir kaip jie uzauge. Dazniausiai folikulai uzauga apie 1-2mm per diena, tinkamas folikulo dydis yra 18-25 (gal net ir mazesni), tai speju po apziuros ir pasakys kada darys IUI.
Taip pat, ar jums minejo jog reikes leistis ovitrelle?
Saulell parašė:
Sveika! Maciau ir kitoje temoje apie ovuliacijos skatinima rasete, bet nesupratau ar esate medikuojamame cikle? Kaip supratau ne.
Nieko negeriu, apart vitaminu. O del otrivele minejo, kad reikes susileist arba suleis.
Puke22 parašė:
Nieko negeriu, apart vitaminu. O del otrivele minejo, kad reikes susileist arba suleis.
Tuomet viskas gerai, nereikia jaudintis, tiesiog paziures kiek mm folikulai uzauge situo vizitu
Gryy parašė:
Ketvirtadieni sulauksime antrosios IUI. Vakar buvau apziuroje, sia nakti leidziuosi ovitrelle ir papildomai gimdos gleivinei naudosiu purskala - Lenzetto. Labai lau…
Mes po pirmos IUI 🙈 Taip pat nededame daug vilčių, bet išbandyti reikia. Jei nepavyks, birželį bandysime antrą IUI. Tikėkimės, kad viskas bus gerai. Linkiu kuo didžiausios sėkmės 🌷
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai