DomiDom parašė:
Sveikos. Toms, kurioms pavyko IUI. Po kiek dienų po IUI testas buvo teigiamas ? 🙂
Aš irgi stebėjau ovitrele, tai 8dpo buvo baltas, 9dpo vėl vaiduoklis ir toliau ryškėjo. Bet jau kaip ir paminėjo, dar ir nuo testų priklauso ☺️
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįDomiDom parašė:
Sveikos. Toms, kurioms pavyko IUI. Po kiek dienų po IUI testas buvo teigiamas ? 🙂
Aš irgi stebėjau ovitrele, tai 8dpo buvo baltas, 9dpo vėl vaiduoklis ir toliau ryškėjo. Bet jau kaip ir paminėjo, dar ir nuo testų priklauso ☺️
DomiDom parašė:
Labai jus sveikinu 🌹
Ačiū labai ❤️ linkiu, kad šis kartas būtų paskutinis ❤️
DomiDom parašė:
Šiandien pakartojau testą. 11 DP IUI , šį kartą pirkau iš Benu vaistinės Livsane ankstyvą. Jau taip beviltiškai jaučiuosi, kad net sulaužiau testą iš noro ką nors į…
Bet aš matau, kad jis nėra baltas visiškai 🤔🥰 pakartokit testą dar ir rytoj. Linkiu ryškėjimo😊
DomiDom parašė:
Šiandien pakartojau testą. 11 DP IUI , šį kartą pirkau iš Benu vaistinės Livsane ankstyvą. Jau taip beviltiškai jaučiuosi, kad net sulaužiau testą iš noro ką nors į…
Tikrai matosi ir aiskiai, kartokit ryt toki pati testa ir reikia lygint ar ryskeja
🤞🏻
DomiDom parašė:
Matau antrą juostelę!
Merginos, pas mane tokia situacija, kad turiu susirgti mms balandžio 1-2 d., o mane užrašė ultragarsui balandžio 4 d. jau ruošiantis IUI procedūrai. Galvoju, visai pamiršau paklausti gydytojos, jei dar bus nepasibaigusios mms ar nieko tokio eiti ultragarsui? Gal kas iš patirties gali patarti. Gydytoja kažkaip taip užrašė, o dabar sunerimau ar nereik pasivėlinti, kai jau visiškai pasibaigs mms... 🤔
Luna31 parašė:
Merginos, pas mane tokia situacija, kad turiu susirgti mms balandžio 1-2 d., o mane užrašė ultragarsui balandžio 4 d. jau ruošiantis IUI procedūrai. Galvoju, visai …
Ne, viskas gerai. 3cd apžiūri ar nėra cistų ir tada išrašo vaistus folių auginimui 🙂
Nendrė123 parašė:
Ne, viskas gerai. 3cd apžiūri ar nėra cistų ir tada išrašo vaistus folių auginimui 🙂
Ačiū labai 😊
DomiDom parašė:
Mano atveju šis testas mane apgavo :/
Po stimuliacijos testo dieną jis man parodė ryškų antrą pagaliuką, sekančią dieną tuščia :/
Veltui suteikė viltį.
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai