jenter parašė:
Maniškis ir juokiasi iš manęs sako ką tu čia skaiciuoji ir vos ne per OV jau jis darbuotis norėdavokai nepavykdavo sako blogai tu ten kažką skaiciuoji
![]()
…
O maniskis vis klausia kiek dienu po mm
jenter parašė:
Maniškis ir juokiasi iš manęs sako ką tu čia skaiciuoji ir vos ne per OV jau jis darbuotis norėdavokai nepavykdavo sako blogai tu ten kažką skaiciuoji
![]()
…
O maniskis vis klausia kiek dienu po mm
Bandele parašė:
O va buna sunku pastoti, nesitiki ir kimba greiciau.bet as jau rasiau jum, su dvynukais ir dar planuojat, medali jums
![]()
Mūsų dvynukai irgi gavosi berniukai, nes kasdien myliukai buvo aplink ov 😄 o mergaites gavosi maždaug 2 d.iki ov, bet kitas vyras buvo, tai nzn, gal su šituo bus sunkiau mergaites pagauti, nes praeita men.parejo mmm anksciau, tai ir ov turejo vykti anksciau, tai is viso vos ne per pačia ov pataikėm myliuka, bet va niekas nekibo, ne taip lengva...
jenter parašė:
![]()
…
Na per OV ir moterims noras didesnis myliukui buna, nes kunas gi ruosias apvaisinimui
Pukotuke parašė:
O maniskis vis klausia kiek dienu po mm![]()
Nori zmogus mergytes
Gaja parašė:
Mūsų dvynukai irgi gavosi berniukai, nes kasdien myliukai buvo aplink ov 😄 o mergaites gavosi maždaug 2 d.iki ov, bet kitas vyras buvo, tai nzn, gal su šituo bus su…
Zinoma, vieniems lengvai kimba, kitiems sunkiau. Mes antra planuojant juokemes pradzioj, kad kai kelias laisvas, tai nekimba
Gaja parašė:
O tavo berniukai visi per ov gavosi?
mano tai ryskiai gavosi vienas per pačią OV antrukas 1d iki OV. Kai pamačiau, kad 1d iki OV jaučiau, kad mergaite be sancu
Bandele parašė:
as jau rasiau jum, su dvynukais ir dar planuojat, medali jums![]()
Mano pirmas neplanuotas, antras planuotas, bet jokiu skaiciavimu nedariau, nieko n…
Aciu uz medali
Tai ryškiai su myliukais pas jus bėdų nera, aistringa pora, tai ir gaunasi berniukai, jei neskaičiuojant dienu
Pukotuke parašė:
O maniskis vis klausia kiek dienu po mm![]()
o tai nusimano kiek turi buti tu dienų po mmm ar iki ov? Apšvietei savo vyra tais skaičiavimu klausimais ar tiesiog klausia?
Gaja parašė:
Na, siandien ov testukas toks, virsutinis vakar, apatinis siandien. Bet man tai jie abi teigiami, tai ov dar tik rytoj bus? Ryt jau 16cd., o ciklas mano 28d, tai ga…
Aha, siandien teigiamesnis, tai ov dar tik ryt bus.
Gaja parašė:
Aciu uz medali![]()
![]()
Tai ryškiai su myliukais pas jus bėdų nera, aistringa pora, tai ir gaunasi berniu…
Antra darant tai ta menesi tiesiog jau turejau pastot, nes vyras buvo ant palaukimo kada isvykt i uk, tai sakiau blemba, nieko nezinau nori nenori
Gaja parašė:
Bet tai jei ov man rytoj, tai jau myliukai irgi nebegalim daryti be apsaugų, buvo tik užvakar ryte , tai gaunasi 3d.iki ov, tai bijau kad jau ilgai ir nebeišgyvens …
Na db jau myliukam velu, jeigu mergaite planuojat
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai