2021.08.26 17:28 (prieš 4 m.)
Gimdžiau čia birželį, tik geriausi atsiliepimai. Gimdymo eiga nebuvo lengva - skatinimas, vandenų nuleidimas, vėliau epidūras dėl nepakeliamų skausmų. Kai kaklelis buvo prasivėręs 8cm ėmė trikti vaiko tonai, stoti širdelė, tad skubiai išvežė extra cezario pjūviui. Viskas baigėsi gerai, vaikutis sveikas, aš po visko sunkiai atsigavau, pirmas kelias dienas alpau atsistojusi, bet priežiūra buvo labai gera, be priekaištų. Net į maistą atsižvelgė, pamačiusios, kad nelabai suvalgau mėsą, atnešė daržovių troškinio be mėsos, su rašteliu ir šypsenėle. Tikrai visas personalas buvo malonus. Ypač moteris prižiūrėjusi intensyvios terapijos palatoje naktį po operacijos, jos neužmiršiu niekada, jaučiausi kaip su mama. Visą naktį sėdėjo šalia, nesitraukė. Pamokė kaip žindyti, nuolat padėjo keisti pozas, kad tik galėčiau žindyti. Visą naktį kalbėjomės, vaikutis buvo neramus, tad kartu su manimi kantriai jį kalbino. Kai paryčiais mažasis užmigo man ant krūtinės, liepė ir man nusnausti, o pati liko šalia, sakė "būkit rami, abu jus saugosiu". Prisimenu ir graudinuosi, kad net vardo šios moters nežinau. Kai mus perkėlė į paprastą palatą daugiau jos nesutikau, bet ji verta nuoširdžiausių padėkos žodžių.