Anastazia parašė:
Laba diena, gal galite pasakyti ka dejotes daiktu i gimdykla? Kada skambinotes kad norite pas juos gimdyti?
Aš paskambinau paklausiau ar priimsit, paklausė kas kiek laiko sąrėmiai ir viskas, sako atvažiuok
gimdykloje reikėjo pampersų sau, turėjau tik vieną bet man prireikė trijų, gerai, kad visa manta buvo kartu, tapkių, vandens, vaikui pampis, kepurytė, kojinės. Bet ten įleidžia su visom tašėm jeigu ką. Tiesa tokia smulkmena aš atvažiavau su kedais, tai dabar nebedaryčiau taip, iškart važiuokit su kokiom tapkėm 🙈 nes pirmiau vis tiek reiks eit į patikros kambariuką, ant kėdės, tada guldys tonusams matuoti, tada eiti į gimdyklą. Apsiauk nusiauk, apsiauk nusiauk tai finale tiesiog basa vaikščiojau, nes man jau ten pikas buvo neturėjau aš jėgų tuos batus avinėtis. Tai tokia smulkmena. Į palatą labai rekomenduoju nusipirkti vienkartinių rankšluosčių kur kirpėjos naudoja, mano labiausiai pasiteisinęs daiktas palatoje. Nes klynas kraujuoja, tuo nusivalei ir išmetei o paprastą rankšluostį kruviną tikrai nemalonu naudoti 😅 indus išsivalydavau irgi juo, vaikui klyną lyg šiol jais valau. Prirašiau va 😁