Renatiela parašė:
Na o musu svente jau praejo ir galiu pasakyti viena...ji buvo nuostabi bet... sugaista labai daug laiko Krikstuko zurnaliukui o susidomejimas minimalus, visi skaite…
Grazios nuotraukytes su Lelialankio aksesuarais;)
Renatiela parašė:
Na o musu svente jau praejo ir galiu pasakyti viena...ji buvo nuostabi bet... sugaista labai daug laiko Krikstuko zurnaliukui o susidomejimas minimalus, visi skaite…
Grazios nuotraukytes su Lelialankio aksesuarais;)
Sveikos mamytės, esu naujai prisijungusi
planuojame dukrytės krikštynas, gal galite padėti, atsibodo lapus gadinti, niekaip neiseina padaryt saldainiu popieriuku kad tiktu saldainiams ,,meška šiaurėje" gaunasi vis maži ar dideli, gal kuri netyčia turite wordini varianta. Iš google vaizdų darydavau, bet nesigauna...
GracInga parašė:
Sveikos, man iškilo toks klausimas. Sekmadieni būsiu krikšto mama ir žinau kad krikštijamo vaiko tėvai krikštatėviams dovanoja kažkokia simbolinę dovaną, o ar krikš…
Tikrai neprivalo
Geriau jau kokią įdomesnę/vertingesnę dovaną krikšto vaikui padovanokit. O kas liečia tėvelius - galit padovanot gražiai atspausdintus vaiko įsakymus tėveliams, šiaip kažkokį gražų žodį pasakysit. Mano nuomone krikšto tėvų didžiausia dovana - gražiai pravesta šventė, nes krikštatėviai kaip ir vedantieji gaunasi.
eriksuce parašė:
noreciau paklausti ar gaminate krikstynoms sirsiu medu? ar apsieinate ir be jo?
Negaminsiu. Nesuprantu kam jis reikalingas per Krikštynas.
eriksuce parašė:
noreciau paklausti ar gaminate krikstynoms sirsiu medu? ar apsieinate ir be jo?
Negaminom jokio sirsiu medaus ir viskas gerai niekam jo ir nereikejo
Na va savaitgali tapome grazios mergytes kriksto teveliais

Kriksto dukrai padovanojau taupykle, rozanciu, dezute pirmam dantukui, vardinius irankius 
O mes kaip kriksto teveliai gavome diploma ir issiuvinetus ranksluoscius
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai