Rima@5 parašė:
Jau turiu vakar pagimdžiau 🩵
Sveikinimai! 🥹🥰 Sveikatos, lengvo gijimo ir atsistatymo! Aukit sveiki ir stiprūs, nuostabių pirmųjų kartų!🧸💙
Rima@5 parašė:
Jau turiu vakar pagimdžiau 🩵
Sveikinimai! 🥹🥰 Sveikatos, lengvo gijimo ir atsistatymo! Aukit sveiki ir stiprūs, nuostabių pirmųjų kartų!🧸💙
Rima@5 parašė:
Guliu ligonine vakar prasidejo paruošamieji sarimei daznesni kas 10 7 min sendiena kaip ir nieko gimda darosi po biski
Sveikinimai! 🤩🥳.
Kaip praėjo gimdymas? Kaip jaučiatės? 😊
S@ule83 parašė:
Ar yra tokiu kurios planuoja gimdyti kaune, mazylio gimdymo namuose?
Gimdžiau Mažylyje liepos 1d. Viskas puikiai tiek gimdymo metu, tiek po jo iki išleidimo. 😊
Vikute12 parašė:
Sveikos Merginos 🌸 aš tokiu klausimu šnd labai vis kietėja pilvas tai lyk biški gimda spasmuoja bet nepanašu i sąrėmius, dabar po duso ir pilvas vistiek kietas…
Man taip buvo isvazavau gimdyti
Rima@5 parašė:
Man taip buvo isvazavau gimdyti
Kolkas dar guliu namuose bet užeina tokis lyk i nugara skausmas bet mažylis duodasi pilve
Rima@5 parašė:
Ar jusu vaikučiams yra buve kad ligonine užkieteje viduriukai kol matinau savo pienu buvo gerai bet kai pradejau duoti misinuka nes mani krutines spenelei skaudus y…
Geriausia pasikonsultuoti su gydytojais. Bet kaip supratau, neseniai gimęs kūdikis, tai lyg ir neturėtų būti nuo ko kietėti viduriukams, ar pagal ką matot kad užkietėjo?
Knopkyy parašė:
Geriausia pasikonsultuoti su gydytojais. Bet kaip supratau, neseniai gimęs kūdikis, tai lyg ir neturėtų būti nuo ko kietėti viduriukams, ar pagal ką matot kad užkie…
Galejo buti nuo misinuko bet jau pakakuoja🤗
Rima@5 parašė:
Galejo buti nuo misinuko bet jau pakakuoja🤗
Pirmom savaitėm kūdikių žarnynas adaptuojasi. Nuo mišinuko gali sunkiau tuštintis, tokiu atveju: pilvuko laikas, mankštelės ir masažiukas.
O tuštinasi vaikai irgi skirtingai, vieni po kiekvieno maitinimo gali, kiti kartą į dieną gali. O mišinukas yra sunkesnis maistas vaikui nei mamos pienas, todėl ir tuštintis rečiau gali. Svarbu stebėti, kad nebūtų vaikui diskomforto
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai