paprasta28 parašė:
labas.turiu berniukui rubeliu nuo 2iki3 metu.gal kam reikia.
Sveika jus dovanojat ar parduodat? Žinau viena šeima kuriai tikrai reikia jeigu dovanojat
paprasta28 parašė:
labas.turiu berniukui rubeliu nuo 2iki3 metu.gal kam reikia.
Sveika jus dovanojat ar parduodat? Žinau viena šeima kuriai tikrai reikia jeigu dovanojat
natalja parašė:
mes i Rutele uzsirasem neseniai..jokiu eiliu nebuvo.bandisim eit rugseji
Nesake dar i kokia grupe papuolet?
JuraTulia parašė:
Nesake dar i kokia grupe papuolet?![]()
Ooo Juratulis
JuraTulia parašė:
Nesake dar i kokia grupe papuolet?![]()
ne.nieko nesake.as dar isvis galvoju ar beisim mes ta rugseji..tokia ji dar pas mane nemoksa
aisku dar maza bet liginus su broliais tai tie jau apie pusantru metu ir be pampersu buvo ir valgyt mokejo patys..panele kitokia
natalja parašė:
ne.nieko nesake.as dar isvis galvoju ar beisim mes ta rugseji..tokia ji dar pas mane nemoksaaisku dar maza bet liginus su broliais tai tie jau apie pusantru met…
princese
tai mamukai ir nelygink, jos su broliais, ateis viskam savas laikas, siandien gal dar kazko tai nedaro, o ziurekit po savaites ar kitos ji darys daugiau nei jos broliai ,kad dare.....
mtuzalis parašė:
Cia pataikiau turbut
![]()
dar kita grupe uzdara
natalja parašė:
ne.nieko nesake.as dar isvis galvoju ar beisim mes ta rugseji..tokia ji dar pas mane nemoksaaisku dar maza bet liginus su broliais tai tie jau apie pusantru met…
labas rytas,nepergyvenk,ismoks,mano mazylis i darziuka isejo be buteliuko nes pamete,kaledoms jau nebeturejo ir tucio,o po nauju jau ir pamperso nebesileido deti,o i darziuka isejo 1.3 m.pradejes lankyt darzeli jis taip atrodo paaugo
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai