irmux1 parašė:
o kaip Lenkijoj keliai?
lenkijos keliai yra Super!
irmux1 parašė:
o kaip Lenkijoj keliai?
lenkijos keliai yra Super!
Mistikute parašė:
na manasis mokamais vazineja tai geri keliai, bet jei per lenkija nemokais vaziuot - tai nelinkeciau net savo priesuiteko vaziuot kai i olandija vykom
jaucia…
AS vaziavau viena pries tris metus nemokamais keliais,todel nesutinku su tavo nuomone....Man jie pasirode geri,jeigu lyginu su lietuvos keliais
Labas visoms
Kadangi jau apsiviešinau, kad eisiu į kirpyklą, tai jau paviešinu ir rezultatą
Kirpausi toje naujoje kirpykloje prieš bendrabučius
pas Jūratę kaip supratau
po kirpyklos tikrai nebėgau namo slėptis
žodžiu, viskas ok, aptarnavimas liuks, moteraitės labai fainos
ir dar saldainių gavau
Dabar misija yra išmokti plauką sutvarkyti, kaip kirpėjos sutvarkė
ir žinoma, reikia laiko, kad priprasti prie naujo vaizdo veidrody, nes plaukus nurėžiau kaip reikiant
tai va mergaitės, viskas gerai su ta kirpykla
šiai dienai galvoju, kad ir sekantį kartą eisiu ten
tik va neužklausiau, ar vaikus kerpa, nes galvoju, gal savo pacanėką reiktų ten nuvesti
reniukas parašė:
Labas visoms![]()
![]()
Kadangi jau apsiviešinau, kad eisiu į kirpyklą, tai jau paviešinu ir rezultatą…
Kerpa kerpa ir vaikus Reniuk ;)
kamiles mama parašė:
Kerpa kerpa ir vaikus Reniuk ;)
Pasirodyk savo nauja sukuosena, smalsu ;)
Alina E.E. parašė:
Mistikute jau primaitineji .... :0
ir man kazkaip istrigo tas postas, bet susilaikiau, nes visur ir visada tokios temos labai daug gincu iki pykciu sulaukia
MazyteFeja parašė:
ir man kazkaip istrigo tas postas, bet susilaikiau, nes visur ir visada tokios temos labai daug gincu iki pykciu sulaukia![]()
o kas čia tokio? Nematau tame nieko blogo. Na kaip mano pačios praktika rodo, tai ne visos mamos iki metų gali tik pačios maitint. Gali ant galvos stotis, bet jei nėra pakankamai tai nėra, o jei yra - valio. Erikutį maitinau trauktu pienuku kiek turėjau iki 10 mėn., o Elzė, kad ir pati žindo, vis tiek kažkas ne taip suveikė, nes tenka primaitint. Iš pradžių labai blogai jaučiaus, tarsi kokį velnią darydama. Bet juk nepaliksi pusalkanio vaiko. Gėriau ir miltelius laktacijai skatinti, bet nieko... Jeigu, jau iš natūraliosios pusės žiūrint, tai mano vaikai buvo pasmerkti mirčiai. Nes seniau tai nebuvo tų mišinių. Arba kaip mus ant klijukų augino
Na, as primaitinima suprantu kaip primaitinima kietu maistu, o ne adaptuotu pieno misiniu, todel ir keistoka, kad 2 men vaikuti jau primaitina.
Del pienuko nieko nesakau, maniskis dar dabar geria misinuka. Jei nera, daryk ka nori, as kiaura para guledavau su tais papais, kantrus jis pas mane buvo,zysdavo ir tuscius, bet visviien nesusireguliavo normaliai, viena diena is viso dingo ir viskas.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai