Sandrienė parašė:
Per sergu.lt išankstinė registracija nevykdoma iki karantino pabaigos...žodžiu, reikės skambint ir klaust![]()
Nu ji ne konsultacijų poliklinikoj dirba,tai registruotis galit,pas PSPC dirbančius gydytojus
Sandrienė parašė:
Per sergu.lt išankstinė registracija nevykdoma iki karantino pabaigos...žodžiu, reikės skambint ir klaust![]()
Nu ji ne konsultacijų poliklinikoj dirba,tai registruotis galit,pas PSPC dirbančius gydytojus
geranta parašė:
Jo, leido registruotis
bet rytoj dar paskambinsiu pasiklaust ar tikrai viskas ok, kad nevažiuot veltui
ačiū
Sandrienė parašė:
Jo, leido registruotisbet rytoj dar paskambinsiu pasiklaust ar tikrai viskas ok, kad nevažiuot veltui
ačiū
![]()
Gali būt,kad konsultuos telefonu 🙄
geranta parašė:
Gali būt,kad konsultuos telefonu 🙄
Aš spiralę noriu išsiimt, tai nuotoliniu būdu niekaip
Sandrienė parašė:
Aš spiralę noriu išsiimt, tai nuotoliniu būdu niekaip![]()
Na tada pirma skambinkit prieš atvykstant,nes manau be gydytojos leidimo, jūsų net neįleis net i patalpas
Sandrienė parašė:
Aš spiralę noriu išsiimt, tai nuotoliniu būdu niekaip![]()
Sry gal ne laiku ir ne vietoj bet matau proga tai klausiu,kokia spirale dejotes,kiek laiko turejot,kokia viso to kaina buvo ir ar jum tai pasiteisines dalykas,ar rekomenduojat?💯🌿
Karolynchik parašė:
Sry gal ne laiku ir ne vietoj bet matau proga tai klausiu,kokia spirale dejotes,kiek laiko turejot,kokia viso to kaina buvo ir ar jum tai pasiteisines dalykas,ar re…
Turiu Silver Line, tiksliai nepamenu bet kainavo kažkur ~40€ +10€ įdėjimas, turiu 2,5 metų, tikrai pasiteisinęs dalykas man, rekomenduoju
nu bet žinai, man tinka, kitai gali netikt...nelabai žinosi iš anksto, turi išbandyt
Angeliukasas parašė:
Besilaukiancioms ir tai reikia pasiskambinti, kad atejai ir akusere ateina pasitikti. I vidu tikrai niekas neileis is oro.
Blem...
Sandrienė parašė:
Turiu Silver Line, tiksliai nepamenu bet kainavo kažkur ~40€ +10€ įdėjimas, turiu 2,5 metų, tikrai pasiteisinęs dalykas man, rekomenduojunu bet žinai, ma…
aciu,nes pries karantina planavau isidet,bet dabar laukt teko kada vel galima bus.Ar organizmas kazkaip savotiskai sureagavo i spirale? 🤔 kai kurios pasakoja,kad vienom atmeta kazkaip🤯 arba svoris sokineja🤔
Ir kaip ta procedura,ar labai nemaloni? As sakiau biski gal galeciau du kiskius vienu suviu nusaut,ir kai man darys narkoze del kitos proceduros gimdai,gal galetu ir idet tuo paciu😅 kad isvengt kazkokiu nemaloniu potyriu
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai