jurateeee parašė:
Ir gražūs ir geri gydytojai😁👍😇
Tikrai taip 😊
Norejau paklausti, ar yra kur ukmergej pamankstinti kudiki? Gal yra kinezeterapeuti vaziuojanciu i namus? 🤔
jurateeee parašė:
Ir gražūs ir geri gydytojai😁👍😇
Tikrai taip 😊
Norejau paklausti, ar yra kur ukmergej pamankstinti kudiki? Gal yra kinezeterapeuti vaziuojanciu i namus? 🤔
Angeliukasas parašė:
Tikrai taip 😊
Norejau paklausti, ar yra kur ukmergej pamankstinti kudiki? Gal yra kinezeterapeut…
Oksana Railaitė, fb susirask
ji visus masažuoja, dabar lyg ir savo atsidarė kabinetą Gedimino gatvėj kažkur
Angeliukasas parašė:
Tikrai taip 😊
Norejau paklausti, ar yra kur ukmergej pamankstinti kudiki? Gal yra kinezeterapeut…
Pramogų korporacijoje renkama grupė kūdikių nuo 6 mėn. sportuoti su kineziterapeutu.
Sandrienė parašė:
Sveikos![]()
Kalinauskiene priema,bet ten siuntimo reikia man rods pas ją.nes bent jau mano viena draugė lankėsi pas ją per neštumą 2018 metais.o dabar kaip kas tikrai nežinau.
Sandrienė parašė:
Sveikos![]()
Dar yra Rinkevičienė,bet net nežinau kurioje poliklinikoje ji dabar dirba😁nes pati lankiausi pas Kireiliene su abiem neštumais,o su antru neštumu tik pas Vanagą eidavau echoskopui,bet neštuma prižiūrėjo Kireilienė😊
jurateeee parašė:
Kalinauskiene priema,bet ten siuntimo reikia man rods pas ją.nes bent jau mano viena draugė lankėsi pas ją per neštumą 2018 metais.o dabar kaip kas tikrai nežinau.…
Antro lygio ginekologai priima tik rizikingus nėštumus
jurateeee parašė:
Dar yra Rinkevičienė,bet net nežinau kurioje poliklinikoje ji dabar dirba😁nes pati lankiausi pas Kireiliene su abiem neštumais,o su antru neštumu tik pas Vanagą eid…
Rinkevičienė dabar Teragydoj ir Vilkmergėlėj turbūt
polkėj nebėra jos...
Sandrienė parašė:
Antro lygio ginekologai priima tik rizikingus nėštumus![]()
Na mano draugės buvo nerizikingas neštumas,bet vis tiek ją Kalinauskiene priėmė ir žiūrėjo ją visą neštumą
Sandrienė parašė:
Antro lygio ginekologai priima tik rizikingus nėštumus![]()
Nebijokit eiti,kad ir pas tą pačia Kireiliene,nes vis tiek ji jei ką siunčia pas Vanagą😊👍o gal dabar būna ir Vanagas prižiūri neštumus,reikia pasidomėti pačioje ligoninėje👍
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai