Labas rytas
O kazin kur musu JOlitaite dingusi??? kartais ne i ligonine isvaziavusi???
laurute parašė:
nu negasdinu, bet man irgi grese plysimas, tai zodziu kirpo bet vistiek dar ir praplysau vienam sone, nu man siulai galutinai isejo po 2 men, tai dvi savaites isvis sedet negalejau stovet arba gulet, eiti sunku, ir daugiau paejus gele labai, labai apsipraust nesmagu, reik saugot kad neuzkliudyt tu siulu, bet kuo daugiau vaikstai tuo greiciau gyja, labai nemalonu myluotis kuri laika, nes susidaro randas, jis kietas ir susitraukes buna.
beje man terminas buvo lapkricio 8, bet panelyte mano nusprende savaite anksciau mane nudziuginti![]()
Sveikos, na as nesenai po gimdymo. Tai teko plysti, siuvo net keliose vietose. Kol siuvo, sutvarke, vaikiukas gulejo ant krutines , tai skausmo nejauciau jokio. Bet va paskui... Kaip ir sakote, perstejimas, ypac i wc nuejus, eiti ir sunku,o apie sedejima tai isviso patyliu. Nors ligoninej tai siule jau iskarto po truputi pasedeti kiek galiu ir vaikscioti. bet po truputi jau tas skausmas dingsta, o gal tik priprantu prie jo
. Pastebejau , kad oro vonios padeda, paguleti kuri laika nuogai , be jokio ikloto ar paketo.
sirse parašė:
Sveikos, na as nesenai po gimdymo. Tai teko plysti, siuvo net keliose vietose. Kol siuvo, sutvarke, vaikiukas gulejo ant krutines , tai skausmo nejauciau jokio. Bet va paskui... Kaip ir sakote, perstejimas, ypac i wc nuejus, eiti ir sunku,o apie sedejima tai isviso patyliu. Nors ligoninej tai siule jau iskarto po truputi pasedeti kiek galiu ir vaikscioti. bet po truputi jau tas skausmas dingsta, o gal tik priprantu prie jo. Pastebejau , kad oro vonios padeda, paguleti kuri laika nuogai , be jokio ikloto ar paketo.
o gimdei cia marijampolej?dareisi epiduri ar visiskai pati be nieko gimdei?
sirse parašė:
Sveikos, na as nesenai po gimdymo. Tai teko plysti, siuvo net keliose vietose. Kol siuvo, sutvarke, vaikiukas gulejo ant krutines , tai skausmo nejauciau jokio. Bet va paskui... Kaip ir sakote, perstejimas, ypac i wc nuejus, eiti ir sunku,o apie sedejima tai isviso patyliu. Nors ligoninej tai siule jau iskarto po truputi pasedeti kiek galiu ir vaikscioti. bet po truputi jau tas skausmas dingsta, o gal tik priprantu prie jo. Pastebejau , kad oro vonios padeda, paguleti kuri laika nuogai , be jokio ikloto ar paketo.
sweikinimai kuo didziausi
sirse parašė:
labutis naujai iskepta mamyte
Buvau jau pasigedusi taves
Sveikinu!!!
Sveikinimai mamytei.
Del tu kirpimu ar plysimu...zinot, o as net nzn ar mane kirpo, ar plysau. as net neklausiau, nes man net nebuvo idomu. tik tiek kad siuvo nemazai.
Atsisesti teko iskart po gimdymo, nes kitaip nebuciau galejusi maitinti vaiko. is pradziu buvo sukoka, bet paskui pripranti ir viskas. aisku hemarojus buvo lb nemalonu, bet isigydziau jau grizusi namo. tiesa, ligoninej pries isleidziant klause ar buvau wc rimtu reikalu - sumelavau, kad buvau
blyn as tikrai dar nenorejau i ta wc ir bijojau, zinojau, kad butu dare klizma arba zvakute deje, na aciu...as ir pati galiu tai padaryti
istiesu tai tie plysimai yra toooookia smulkmena...
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai