Labas merginos! Visada galvojau, kad lytiniu lupu korekcija, cia tik pas plastikos chirurga, brangu, o ir maniau kad tos kabancios "ausytes" normalu, nors ir yra diskomfortas, kol neatradu si foruma
perskaiciau viska, ir nusprendziau, kad ir as noriu nueiti siuo keliu
esu nusiziurejus sau Snieguole ir D.Bartkeviciene (bent jau is forumo pasirode jos turi daugiausia geru atsiliepimu kaip ginekologes). Ar kas siais ar praeitais metai daresi kompensuojama operacija pas Bartkeviciene ? nes kazkuri mergina komentavo, kad lyg ir nuo 2023m nebeoperuoja nemokamai.. bet pirmienybe jai, nes esu is Vilniaus, jei visigi nepriima, rinksiuos Snieguole.
Kadangi lb daug informacijos, noreciau pasitikslinti kelis klausimus del saves:
1. Jei paprasysiu siuntimo pas seimos gydytoja, tai kas butent turetu but parasyta jame, na del ko siuncia? Nes abejoju kad mano gine israsys siuntima :/
2. Su tuo siuntimu tada skambinti ir rasytis konsultacijai pas pasirinkta gine, o toliau jau po konsultacijos ji paskirs operacijos data, teisingai?
3. Kaip suprantu pas Sneguole reiktu rasytis konsultacijai, paskambinus jai i asm.nr? Gal kas gali pasidalinti kontaktais? O pas Bartkeviciene uzsirasyti uztektu pasiskambinti i Santaros klinikas tiesiog?