indsta parašė:
Labanakt. Jauciuosi visiskai be jegu,nepamenu kada taip jauciausi![]()
kas nutiko?
indsta parašė:
Labanakt. Jauciuosi visiskai be jegu,nepamenu kada taip jauciausi![]()
kas nutiko?
Labas rytas mamuliukai
Net nezinau kas man vakar buvo, bet tiesiog trauke prie zemes, vos paejau, tik uzmigo mazoji ir as kartu, siandien lyg geriau jauciuosi, bet kava pasibaige, o parduotuves sekmadieniais nedirba
Busim namie ir turbut tinginiausim su mazaja, nes sninga, vejas pas mus, tik kaimynu katina reiks nueit pasert ir i lauka isleist
Kaip smagu inaaaa, kad turit tokia galimybe, kad yra mociuciu
Jau tuoj pradesiu dieneles skaiciuot kada i lt
labas rytas :))
mes tai siandien turbut lindesim namie, nes vejas tai didelis atrodo ir saulytes pas mus ner, bet gal dar pasitaisys..
galvoju gal koki patiekala imantresni savo vyrukui padaryt :)) nes isleke teisejaut varzyboms, po to paciam bus varzybos, tai gris turbut tik popiet, bus isalkes kaip vilkas
indsta parašė:
Ir ka zadi daryt jau tokio imantraus ? As tai tingiu ka nors daryt, kartais nervuoja kasdien daryt valgyt. Aj sekmadienis siandien, leisiu sau su mazaja patinginiautNoriu ir as patinget jau.
as vakar dariau generaline, visur su siurbliu, visur valiaus dulkes, sveiciau tualeta, dusa.. tai siandien sakiau rami, nieko netvarkysiu, tik va valgyt kazka darysiu, gal bulviu kroketus su mesyte, o gal uzteks ir kugelio su vistiena ir lasinukais, jis mano mylimiausias
indsta parašė:
Labas rytas mamuliukaiNet nezinau kas man vakar buvo, bet tiesiog trauke prie zemes, vos paejau, tik uzmigo mazoji ir as kartu, siandien lyg geriau jauciuosi, bet kava pasibaige, o parduotuves sekmadieniais nedirba
Busim namie ir turbut tinginiausim su mazaja, nes sninga, vejas pas mus, tik kaimynu katina reiks nueit pasert ir i lauka isleist
![]()
Kaip smagu inaaaa, kad turit tokia galimybe, kad yra mociuciuJau tuoj pradesiu dieneles skaiciuot kada i lt
![]()
Ten promociute gyvena
Mes turime ir sodyba kurioje zadame leisti vasara(grynas oras,prie pat miskas,pirtis,tvenkinys)
As siandien gaminsiu astriai
Vyras labai prase
Indsta zinok mane irgi prie zemes traukia, as labai tokia pavargusi jauciuosi atrodo miegociau ir miegociau
nors taip niekada nebudavo
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai