SiNo parašė:
Sveikos, merginos. Nusprendžiau pasipasakoti ir aš, gal galėsit pasidalinti savom patirtim.
Oi kaip aš jus suprantu, iki skausmo viskas pažįstama. Pirmadienį anksti ryte laukia išvalymas, dėl visa ko dar šiandien nuėjau pasidaryti HCG, nes iki tol man dar tvarkingai jis dvigubėdavo, bet nuo trečiadienio, kai buvo 3600, šiandien, praėjus daugiau nei savaitei, turiu tik 10 000, tai jau kaip ir išsklaidė visas abejones, nes, nors ir dvigubėti nebeturėtų, visgi skaičius daug didesnis turėtų būti, dvigubėja realiia kas 145 valandas. Savaitės 8, o echoskopu žirnio vis dar taip ir nepamatė. Irgi labai labai norėjau, kad persileisčiau savaime, maniau taip ir buvo, nes vieną dieną gana smarkiai sukraujavau, bet deja - pūslelė visiškai nepajudėjo iš vietos, ji netgi ūgtelėjo ir paryškėjo, tai aš labai abejoju, kad man ta pūslelė apskritai dar pasišalins... Tiesa, gyytojas sakė, kad ta pūslelė gali ir toliau sėkmingai augti, plėstis (dėl to ir auga hcg). Jei tai vyksya negimdinio nėtumo metu, kai puslelė yra, tarkim, kiaušintakyje, augdama ji gali net sprogti ir lyg sukelti uždegimą. Bet šiuo atveju ji yra gimdoje ir logiškai mąstant visiškai nesuprantu, kodėl negalima palaukti ar tikrai ir gimdoje gali kažkas sporgti? Suprantu, jei nėštumas ne gimdoje, o kiaušintakyje, tada negerai laukti. Bet kas negerai, jei gimdoje jis pabus mėnesiuką?