LiLa94 parašė:
na aš nežinojau kad nebesivysti, tik planinio vizito metu pasakė kad nebesivysto 🙄 laikas labai padeda ☺️ bei vaikelio noras didesnis nei baimė kad vėl bus kas blog…
O kada vėl galima po persileidimo planuoti? 🤔
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįLiLa94 parašė:
na aš nežinojau kad nebesivysti, tik planinio vizito metu pasakė kad nebesivysto 🙄 laikas labai padeda ☺️ bei vaikelio noras didesnis nei baimė kad vėl bus kas blog…
Camerona parašė:
Sulaukus pirmų normalių mėnesinių po persileidimo leido planuot. Pastojau iškart 🙂
kristute1 parašė:
Sulaukus pirmų normalių mėnesinių po persileidimo leido planuot. Pastojau iškart 🙂
Supratau 🙂
Didžiausi sveikinimai 🥰
Camerona parašė:
Labas 🙂 Apsvieskit mane, kaip viskas vyksta, kai nustoja vystytis nėštumas. Pagal kraujo tyrimus sužinojau, kad nesivysto, nes nt visai neryškėjo.. Pagal mm turėtų …
Uzjauciu😔 As sian buvau vizito po savaiminio persileidimo, kaip tik savaite. Paechoskopavo, viskas ok, grazu, sake galiu planuoti po pirmu mm. Klausiau ar negalima is karto, tai patare palaukti pirmuju, nes sako neva gali infekcija kokia buti🤷♀️ bet jei viskas grazu, kiausides grazios, gimda svati, tai nzn is kur ta inf. Tai va, manau, kad nesisaugosime is karto.
O apie nesivystanti suzinojau 9aja sav, kai nuejau pirmo vizito. Nustojo vystytis 6sav. Po apziuros sekancia diena pasirode kraujo tepliojimai ir po 4 dienu pramuse jau tas didysis kraujavimas. Pries tai kas diena vis daugiau tepliojo, bet nebuvo, kad lb kraujuociau. O po didziojo kraujavimo buvo kaip normalios menesines atrode.
Amber3 parašė:
Uzjauciu😔 As sian buvau vizito po savaiminio persileidimo, kaip tik savaite. Paechoskopavo, viskas ok, grazu, sake galiu planuoti po pirmu mm. Klausiau ar negalima …
Kaip skaudu skaityti tokias istorijas ir labai užjaučiu 🥺
Lauksiu ir aš vizito pas ginekologe. Taip kiekvieną dieną maudzia pilvą ir atrodo jau laukiu kada čia viskas prasidės. Kaip bijau 😭
Camerona parašė:
Kaip skaudu skaityti tokias istorijas ir labai užjaučiu 🥺
Lauksiu ir aš vizito pas ginekologe. Taip kiekvieną dieną maudzia pilvą ir atrodo …
Aha, as irgi isigasdinau prisiskaiciusi kitu patirciu🙈 bet man, palyginus normaliai praejo, nereikejo 5val ant wc istisai sedeti, ar kad nukraujavus alpciau. Na taip, kaip pramuse viska, tai paketo nebutu uzteke, o kaip tik su mazaja is darzelio vazevome🙈 Gal ir jums viskas lengvai ir greitai pasibaigs
Amber3 parašė:
Aha, as irgi isigasdinau prisiskaiciusi kitu patirciu🙈 bet man, palyginus normaliai praejo, nereikejo 5val ant wc istisai sedeti, ar kad nukraujavus alpciau. Na tai…
O kiek laiko trunka issivalymas? Pradėjau kraujuoti, o visos dienos suplanuotos ir pilna reikalų. Taip baisu, kai nežinau ko tikėtis 🙄
Camerona parašė:
O kiek laiko trunka issivalymas? Pradėjau kraujuoti, o visos dienos suplanuotos ir pilna reikalų. Taip baisu, kai nežinau ko tikėtis 🙄
Man savaite truko. Bet po 3-4d jau tik nedaug kraujavau
Matii parašė:
Sveikos gal kas susidurete mano nestumas 8 sav. Sirdelė neplaka gyditoja sake laukti gal pati persileisiu liepe gyditojaò po 2 savaiciu ateiti pas ją išrašys vaistų…
Aš laukiau. Buvo 9 savaitės pagal mmm. Persileidimas prasidėjo po 5 dienų nuo diagnozės. Ligoninės neprireikė, nors sakė važiuot jei neis skausmo pakelt. Be nuskausminamųjų neapsiėjau.
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai