2024.04.06 22:20 (prieš 2 m.)
Remigija20 parašė:
Mergaitės, nežinau kurioj grupėj klausti, planuojamas fet 04.30, bet gegužę atostogos suplanuotos, ar esate kuri skridus su teigiamu? Mėnesio laiko🙉🙉🙉 galvos skausm…
Man irgi susikirto procedūra su atostogomis, kai uzsiminiau gyd. Tai gavau velniu tiek, kad baigėsi mano mintys: planuojam, bandom, stengiamės, o jūs iš savęs max negalit padaryt ir pakentet??? - pastokit, pagimdykit ir keliaukit kur norit. Jei skrisit, aš neprisiimu atsakomybės, jei ten suviduriuosit, apsinuodysit, ar aplamai skrydzio metu nesvarumo būsenoje, ar slegio spaudimo metu kažkas įvyks. Viskas iškart susideliojo ir man po tokio "pamokymo". Susigedau... Ir beja, kai pastojau, įsijungė savisauga, kad net pati nebenorejau net pajudėti iš namų... Nekalbu apir rizikas skraidyti. Taip, nestukes naturaliai pastojusios kartais nezino, kad laukiasi ir keliauja, bet MES KAIP GYD SAKO: metų metais laukiame tu teigiamų testų ir negalim pakenteti kai jau uzkimba???... Tai va taip. P.S.Paskambinau anksčiau agenturai ir kelionės kelialapius agentūra mums užšalde metams 👌(aisku, skrydžio bilietus jau praradome), bet viesbucio ir pervežimų sumas dovanojo kaip kuponą, kurį panaudosime kur rasime tinkamą
kelionę su seima tpfu tpfu tpfu kai gims mūsų turtas ir paaugs bent 3 mėn. (Rudenį).