Ocean Ni parašė:
Kaip jums sekasi?![]()
Ačiū, viskas labai gerai, augam
Greit laikas bėga, kita savaitė jau paskutinė darbe 😊
Ocean Ni parašė:
Kaip jums sekasi?![]()
Ačiū, viskas labai gerai, augam
Greit laikas bėga, kita savaitė jau paskutinė darbe 😊
Donciuta parašė:
Ačiū, viskas labai gerai, augamGreit laikas bėga, kita savaitė jau paskutinė darbe 😊
Tikrai kaip greit 🫶, labai uz jus dziugiuosi ♥️
Ocean Ni parašė:
Tikrai kaip greit 🫶, labai uz jus dziugiuosi ♥️
Ačiū! 🫶O kaip jums pirmi mėnesiukai prabėgo?
Solere parašė:
Sveikos merginos, ar yra kam išrašę gerti aspiriną dėl preklampsijos rizikos? Man nurodė iki 36 sav. gerti, nes nėštumas pirmas ir kad po pagalbinio pastojau. Nors …
Man buvo po IUI. O dabar po FET klausiau, tai sakė nereikia, nors susidariau įspūdį, kad žirniukai geriau laikosi ir nepabėga kai merginos skystinančius geria. Tai man net neramu dbr, kad neskyrė 🫣
Bet sakė reikia bent dviejų veiksnių, o aš turiu tik 1 (antsvoris), pagalbinis sakė nėra indikacija 🤗
Pagalbinis tikrai nėra automatinė indikacija gerti aspiriną iki 30+ savaičių, jeigu nėra kitų diagnozių. Po įkėlimo ir pradžioj daug kam skiria, nes yra patvirtintos statistikos kad prie skystesnio kraujo lengviau implantuojasi embrionas. O vėliau įsibėgėjant nėštumui ir neturint jokių kitų diagnozių kurioms reiktų skystint kraują tai užtenka tiesiog reguliariai pasekt krešumo rodiklius ir ramiai pupsėt toliau 🙂
Sveikos, gal zinosit. Ne del saves klausiu, o pazistama mane klausineja matau sunerimus kaip cia daryt, o as tik ivf patyrus ir fet, kitko nelabai ir zinau, bet jus gal zinosit. Situacija. Abu vaisingi, vaika augina 3 metu beveik. Bet vyras veziu sirgo, tad iki gydymo pradzios pastojo ir greit su tuo vaiku 3 meciu. Uzsisalde spermos turi irgi pries gydyma surinktos. Tai gal zinot kaip saldo sperma? Ar pirma atrenka kuriuos spermius saldyt ar visus, tada ar i siaudelius ar kaip saldo? Kitas klausimas turint omeny kad vienas meginys imtas spermos ir uzsaldytas, daugiau tokios netures zmones. Ar protinga inseminacija daryt ar iskart ivf? Ir ar kompensuojama jiems butu valstybes ar ne?
Paukščiukas parašė:
Sveikos, gal zinosit. Ne del saves klausiu, o pazistama mane klausineja matau sunerimus kaip cia daryt, o as tik ivf patyrus ir fet, kitko nelabai ir zinau, bet jus…
Tik ivf, nes iui sansas nedidelis.
Ivf rinktis klinika kuri darytu icsi, ne paprasta ivf.
Kompensancija turbut priklauso, bet vertetu paklausti ar su kompensacija darys icsi, ar paprasta ivf (daznu atveju daro pastaraji), jeigu paprasta ivf, tuomet geriau daryti mokamai, bet kad butu icsi.
Meshka parašė:
Pritariu
Meshka parašė:
Dar verta pagalvoti ir apie kokybę spermos. Jei gerai, tikrai icsi. Bet jei prastesnė, tai gal net apie picsi būtų gerai apsvarstyti 🤔
SvKr parašė:
Dar verta pagalvoti ir apie kokybę spermos. Jei gerai, tikrai icsi. Bet jei prastesnė, tai gal net apie picsi būtų gerai apsvarstyti 🤔
Tai icsi cia minimumas, jeigu tik yra galimybe - butinai picsi arba imsi.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai