Medieva parašė:
Gal kuri zinote, ar po ivf leidzia pernesioti vaika iki 41 savaites? Ar nera indikacijos 40 gimdyt jau?
Man leido pernesioti 9 dienas.
Medieva parašė:
Gal kuri zinote, ar po ivf leidzia pernesioti vaika iki 41 savaites? Ar nera indikacijos 40 gimdyt jau?
Man leido pernesioti 9 dienas.
Donciuta parašė:
Aš 6 sav buvau pradėjusi kraujuoti - tai važiavau į Antakalnį - labai gražiai ir rūpestingai priėmė ir paguldė į ligoninę, ten personalas tikrai super. Aš manau tik…
Ačiū, kad atsiliepėte. Nurimo galiausiai savaime. Kraujo nebuvo.
Ukas parašė:
Prisidedu prie rekomendacijų personalui. Kad ir mažas buvo nėštumas, priėmė, pažiūrėjo. Neguldė, nes ir taip vartojau daugiau progesterono nei jie skiria.
Ačiū, kad atsakėte. Nors ir nevažiavau galiausiai, bet morališkai palaikėte.
Medieva parašė:
Mane 40 savaitę išleido namo, lygiai 41 savaitę turėjau su daiktais atvažiuoti, na jei neprasidės veikla anksčiau, ir atvažiavus pradėjo skatinimą.
Pienės_pūkas parašė:
Hcg tyrimas 9dpi buvo 162, po daugiau nei 48val 178,91visai neauga
parašiau gyd, liepė progesteroną dar pasidaryt. Durna, kad iškart nepadariau. Ar dar kam b…
Pas mane net pamazejas buvo hcg bet pabaiga laiminga bėgioja po namus
Netronetro parašė:
Skamba kaip stebuklas.
o kokiomis dienomis pamažėjo? Ir koks buvo? Ką darėte?
Netronetro parašė:
Bet turbūt ne toje pačioje laboratorijoje darėtės?
rine parašė:
Sveikos, čia randu visad nusiraminimą.. tad vėl aš su klausimu. Naudoju crinone vakarais ir antra diena pastebiu, kad jo kaip visada iškrenta, bet šį kartą jis toks…
Man taip buvo. 10 sav. Buvo 3 dienos po vaginalinės skopijos, galvojau gal dėl to, o gal mėnesinių laikas. Praėjo po 3 dienų. Po 2 sav. patokrino, vaikeliui viskas gerai
Sveikos merginos, ar yra kam išrašę gerti aspiriną dėl preklampsijos rizikos? Man nurodė iki 36 sav. gerti, nes nėštumas pirmas ir kad po pagalbinio pastojau. Nors nei kraujo spaudimas padidėjęs (kaip tik į mažesnę pusę), nei viršsvorį turiu, nei amžius, 31 metai. Ar čia tokia praktika?
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai