ingales parašė:
Į ligoniu kasas parašykit prašymą, tuomet iki kol vaikui sueis 8 metai, būsit drausta.
Čia internete galima kazkur parašyti?
ingales parašė:
Į ligoniu kasas parašykit prašymą, tuomet iki kol vaikui sueis 8 metai, būsit drausta.
Ingesiukas parašė:
Galima ir internetu susitvarkyti.
Laba diena! Situacija darbe su kiekviena diena vis blogesnė ir labai sunku tiek emociškai tiek fiziškai...į dekretą man priklauso išeiti lapkričio mėnesį, todėl suprantama, jog jei ieškočiau kito darbo- dėl kelių mėnesių manęs nelabai norės kasnors darbinti... šitam darbe esu išdirbusi 11 mėnesių, liko nepilnai mėnuo ir bus metai. Svarstau apie išėjimą ir įstojimą į užimtumo tarnybą, kad tuos kelis mėnesius iki dekreto nesedėti "tuščiai" piniginiu atžvilgiu. Ar galėsiu oficialiai išeiti į dekretą, gausiu išmokas ir viskas bus tvarkoje? Taip pat turėsiu ir motinystės atostogos 24 mėnesius ir t.t? Nenusimanau visiškai šituose dalykuose.
Sveikutės. Tai kaip gi yra su tom išmokom esant užimtumo tarnyboje? Gal kas jau praėjo šį kelią ir tiksliai žino?
Ar reikia issibraukti iš užimtumo tarnybos suejus 30nestumo savaičių ( stažas reikiamas yra, nedarbo ismoka buvo moketa visą laikotarpį) norint gauti motinystės išmoką? Nes dabar gavau laišką iš sodros, kad pratesiama nedarbo ismoka tiek laiko, kiek būsiu NGA, bet ar gausiu motinystes ismoką už tuos 4 menesius + kas menesi dar nedarbo ismoka? Gal kas žino tiksliai?
Sveiki , aš su tokiu klausymu . Dirbau kažkur apie 2metus su biški ,išėjau iš darbo ir stojau i darbo birža , man siule darbus ejau ir vis nepavygdavo isidarbint pasibaige man išmoka . Ir dabar sužinojau kad laukiuosi, ka man reiktu daryt ? Gausiu kažkoke išmoka ar dekreta ? ar darbo birža laikys ? Pirma karta taip susiduriu. Per sodra pažejus roda staža 5metai .
Zydrun parašė:
Sveiki , aš su tokiu klausymu . Dirbau kažkur apie 2metus su biški ,išėjau iš darbo ir stojau i darbo birža , man siule darbus ejau ir vis nepavygdavo isidarbint pa…
Jei turit 12men per 24men tada gausit vpa o nga ne
AL2023 parašė:
Jei turit 12men per 24men tada gausit vpa o nga ne
NGA irgi gaus.
laba diena , ar galit paaiskinti.. uzt sake bet nelabai supratau 😀 spalio menesi iseinu i dekreta ir minejo jog reikes pasirinkti ar likti uzt ar pereiti i sodra (jeigu neklystu)
tai jeigu pasirenku sodra ar man ismokes likusia nedarbo ismoka kuri buvo skirta iki lapkricio menesio? na jei klystu pataisykit .. labai neteiskit uz durnus klausimus pirmakarte mama 🙈i dekreta iseinu spalio 18, ismoka skiriama paskutine iki lapkricio 6d , tai noriu suzinoti ar ismokes isejus i dekreta ta likusia suma
Sveikos, turiu klausimą. Buvau atleista iš darbo, dėl uždaromo skyriaus mūsų mieste, kaip tyčia savaitei nepraėjus sužinau, kad laukiuosi.. išeitinę kompensaciją sumokėjo už 6mėn.,stojau į užimtumo tarnybą, bet akivaizdu, kad darbo teks nebesieškoti. Reikiamą stažą turiu, išmokas gausiu, bet man labai įdomu, kai skaičiuos vpa išmokas, ar paskaičiuos išeitinę išmoką? Nes toje išmokoje buvo supliusuotas atlyginimas ir už pusę mėnesio ir prikauptos atostogos, tai logiškai mąstant turėtų skaičiuotis..gal kas buvote susidūrę? 😊
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai