LoriLori parašė:
Na taip. Nes man pirma stimuliacija pati mažai informacijos turiu. Va trečiadienį susileidau vaistukus ir dabar tik namų darbai likoo čia žiūriu beveik visom sk…
Man asmeniskai paskyre po savaites pradeti vartoti kai susileidziama😊
LoriLori parašė:
Na taip. Nes man pirma stimuliacija pati mažai informacijos turiu. Va trečiadienį susileidau vaistukus ir dabar tik namų darbai likoo čia žiūriu beveik visom sk…
Man asmeniskai paskyre po savaites pradeti vartoti kai susileidziama😊
Caramel parašė:
Sveiki, nesuprantu... tarpais pamausdavo, tarpais nieko, snd nugara maude tai jau galvoju... sirgsiu😬 nezinau ko tiketis, krutine pradejo skaudeti🤨 zodziu... nk nes…
Kelias dienas išvis nieko 🤔 kažkaip sunku lyginti su praeitu kartu. Skaudėjo krutine,tai apačia. Dabar lyg nieko. Vakarop skausmas toks lyg susirgt tuoj turėčiau 🤦♀️ lauksiu nežinau kada testą geriau daryti 🤷♀️
KarolinaJak parašė:
Kelias dienas išvis nieko 🤔 kažkaip sunku lyginti su praeitu kartu. Skaudėjo krutine,tai apačia. Dabar lyg nieko. Vakarop skausmas toks lyg susirgt tuoj turėčiau 🤦…
Man lygiai taip pat, nezinau ko tiketis, net labiau netikiu kad pasiseks nei tikiu🙈
Caramel parašė:
Man lygiai taip pat, nezinau ko tiketis, net labiau netikiu kad pasiseks nei tikiu🙈
Lauksim || 🙏
Paslapčiukas parašė:
Kaip įdomiai, kad natūraliai neužaugo nei vienas folikulas 🤔
Man šį ciklą pakeitė vaistus, vietoj "Letrezole" gėriau "Clostilbegyt" po 2 tablet…
Kaip jūs? Kaip jaučiatės? Man kitą sav pas gyd. vėl Letrozoli pradėsiu gerti. Šį mėnesį bandysime vėl su Ovitrile, jei užaugs foliai. Mėnesio antroje pusėje konsultacija bus dėl laparask. 🤷♀️
Izolete parašė:
Kaip jūs? Kaip jaučiatės? Man kitą sav pas gyd. vėl Letrozoli pradėsiu gerti. Šį mėnesį bandysime vėl su Ovitrile, jei užaugs foliai. Mėnesio antroje pusėje konsult…
Kaip malonu jog parašėte ☺️ Aš įvairiai: kiekvieną dieną karts nuo karto pamaudžia pilvo apačią (vieną dieną stipriau, kitą lengviau), nuo trečiadienio pradėjo truputi strėnas skaudėti, o šiaip daugiau kaip ir gerai jaučiuosi. Jau įvaldžiau ranką leistis progesteroną 😁 tik va būna, kad tos vietos paskausta, bet kiekvieną vakarą, kai leidžiu, tai į skirtingas puses 🙂 užsirašiau HCG pasidaryti kitą sav, tai jau laukiu 🙂
Letrezole tikrai padeda užauginti folikulus, tai tikrai Jums turėtų pasisekti 😉 gal ir Jūs jau IUI darysitės šį kartą? Gal galėsite papasakoti kaip Jums seksis dėl LP, labai įdomu kas kaip.
Paslapčiukas parašė:
Kaip malonu jog parašėte ☺️ Aš įvairiai: kiekvieną dieną karts nuo karto pamaudžia pilvo apačią (vieną dieną stipriau, kitą lengviau), nuo trečiadienio pradėjo trup…
Aš vis pagalvoju apie jus 😊Tai gal ir visai gerai, kad jaučiate vis kažkokius pojučius, tada vis tiek galvojasi gal kažkas auga 😁 o nežinojau, kad čia leidžiamoji, aš ir taip daryčiau vis į kitą pusę. Na labai linkiu jums sėkmės. Aš vakar buvau pas kitą gyd. konsultacijai, kad išgirsti antrą nuomonę kaip man elgtis. Tai žinokit aš tikriausiai nedarysiu IUI. Pabandysiu šitą ciklą įprastai su Letrozole ir Ovitrile, kol ateis laikas operacijai. O jeigu nepavyks iki vasaros pabaigos, tada kreipsiuosi dėl valstybės konpensuojamo IVF. Minėjo kad visos šitos stimuliacijai padidina 7proc. pastojimą, IUI 15proc., laparaskopija 30proc, o IVF 50proc. Tai kažkaip ramiau jaučiuosi, nes buvau abejonėse kaip elgtis. 😊
RūtaMa parašė:
Šiandien pirmą kartą susileidau ovitrelle, kiek daug vilčių dedu! 🙏🏻 Kovo 14 sakė jau galima daryti testą bus jei menstruacijos nepasirodys.
Sėkmės jums 🙏😊
Sveiki, pirmą kartą darome stimuliaciją, užaugo vienas folikulas, tai labai blogai?
seniau būdavo vienas didelis ir mažesnių. Šiuo metu padidėjas prolaktinas, bandau nusimušti su Dostinex...
Susileidom Ovitrelle šiandien, ginekologė sakė nuo pirmadienio pradėti naudoti kapsules Progesterone Besin, o forumuose skaičiau, kad trečią dieną po Ovitrelle reikia pradėti naudoti, ar nebus per vėlu pirmadienį?
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai