Dovile Gust. parašė:
Arba 24val![]()
Ryt vel ta prietranka teveli rodys
man patinka paziuret studijos pokalbius
Dovile Gust. parašė:
Arba 24val![]()
Ryt vel ta prietranka teveli rodys
man patinka paziuret studijos pokalbius
Dievas parašė:
As tai mysliju gal kycaa gimdo kad dingus :
Nea, as isvaziavusi buwau pasizmonet, bo orelis toks sauletas pasitaike =) tik aisku, jau pusiaukelej lyti pradejo
Bet Tai nieko tokio :))) apsiprekinau truputi, bet teko grizti greitai, nes jau kojos svorio neatlaiko mano, nebegaliu estafeciu begti
o Ir man nelabai leidziama
privalgiau salotu, ledu, guminuku, dabar ziuriu, kad tik spek Forums skaitineti, tiek damutes daug jau prirasiusios, miela malonu skaityt :))))
klosdzei112 parašė:
man tiek tv pagalba tiek tos talk show nepatinka nei kiek![]()
man irgi, negaliu pakest, tik parodo kokie bomziakai cia lietuvoj like...
kyccaa parašė:
Nea, as isvaziavusi buwau pasizmonet, bo orelis toks sauletas pasitaike =) tik aisku, jau pusiaukelej lyti pradejoBet Tai nieko tokio :))) apsiprekinau tru…
sakau, mes cia kaip viena seima
Dievas parašė:
As pati sveriu dabar 88,9geriau nedydetu
![]()
Tai Ir ugis paneles nepamirskim, kad nemazas ;) Tai Ner Taip blogai ;)
piktzoliukas parašė:
man irgi, negaliu pakest, tik parodo kokie bomziakai cia lietuvoj like...
Bet ir randa dar tokiu zmoniu
klosdzei112 parašė:
aš tai 68 svėriau numečiau iki 63 tada ataugo iki 72o po gimdimo 63 vėl svėriau
poto jau su laiku va iki 65 ataugau
na aš 171 tai ant manęs atrodo normali…
As Dar visai neseniai 53 kg sveriau :,( ate, mano talijai, tokia patenkinta buvau... Paskui teko Po operacijos menesi lovoj pragulet, priaugau Iki 58 kg
o dabar jau isvis nesakysiu kiek sveriu, i meskute panasi =)
Dievas parašė:
As tai ugio 182![]()
Beveik nieko Dar nera =))) As 24 savaiciu jau mates, kad labai nescia ;) pas many tas pulviukas kazkaip greitai didejo, o dabar jau nebegaliu pajudet, toks jis didelis =)
kyccaa parašė:
As Dar visai neseniai 53 kg sveriau :,( ate, mano talijai, tokia patenkinta buvau... Paskui teko Po operacijos menesi lovoj pragulet, priaugau Iki 58 kgo da…
Juk laukiesi, tai normalu!
robertafausta parašė:
labai grazus pilvukas savo nescios nuotrauku neturiu. nes atrodziau kaip erke ir fotkintis noro nebuvo![]()
As irgi nelabai daug nescios Foto turiu, nebefotogeniska jau pasdariau visai =)))
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai