svajone94 parašė:
Smagu labai![]()
Nesu as dar dariusi. Greitai atsakymas būna ar tenka palaukti ?
atsakymas po kokiu 2h daugmaz
svajone94 parašė:
Smagu labai![]()
Nesu as dar dariusi. Greitai atsakymas būna ar tenka palaukti ?
atsakymas po kokiu 2h daugmaz
Marraine parašė:
Zinokit va dabar pirmos mm mano, tai bent jau pries sitas tik pilva skaudejo ir ziauuuriai jautrus speneliai buvo? prisidariau milijona testu ir snipstas ? na bet b…
Sėkmingo ciklo jums
Matau, kad mano mergytė ta pačia diena gimus kaip ir jūsų berniukas
svajone94 parašė:
Sėkmingo ciklo jumsMatau, kad mano mergytė ta pačia diena gimus kaip ir jūsų berniukas
![]()
Smagios rugsejo pirmosios isvakares studentu bendrabutyje bus kazkada ??
Dekoju uz linkejimus! Jums irgi!.. ?
sauleta. parašė:
dar bijau dziauktis noriu kad gine patvirtintu jog viskas ok, siunciu jums virusiukavaisingo ciklo visoms
![]()
Sveikinu
Raimonda.Au parašė:
Ar Benu patikimi? Pradžioje nebuvo toks.ryskus...bet pasidarius testą paklausiau šalia esančios moters. ????Na taip jau gavosi tuo metu... ir jai pasirodė,teigiamas…
Na man atrodo,kad cia teigiamas.
Raimonda.Au parašė:
Ar Benu patikimi? Pradžioje nebuvo toks.ryskus...bet pasidarius testą paklausiau šalia esančios moters. ????Na taip jau gavosi tuo metu... ir jai pasirodė,teigiamas…
Įdomu, kad tokia siaura juostelė, bet šiaip labai ryškus
pasidarykit ryt ryte dar vieną, kitokį
Raimonda.Au parašė:
Teigiamas!
Raimonda.Au parašė:
Teigiamas!
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai