katyte2 parašė:
O tai nuejot y kursus, ir kas po to? Viskas? Tai nei darbo dave nieko? Ramu buvo? Kiek laiko isbuvot darbo birzoj?
Teb kursuose paskutine diena buvo aptarimas ka toliau man daryti. Kieno norvegu kalba buvo silpna uzrase i kursus kalbos. Man rekomendavo tik b1 - b2 kalbos testa laikytis uz savas lesas kad tureciau popieriuka. Dave daug visokiu patarimu.. ten kalbejomes kaio toliau jieslotis darbi, gal ka keist reikia, plana sudarinejom. Pokalbis buvo gal pora valandu. Bet man nepadejo ten nieko.. kaip tik sumaise man viska nes emoau scarstyti gal man studijuoti cia Norvegijoje.. gal dirbt bandyt visai ka kita nei buvau pradejus cia.. su konsultante susirasiau tai ji ir nebekviete kuri laika.. bet as ir pati darba greit susiradau.

jau esu visiskai netekus vilties cia besusirast, net svarstau keltis I lietuva nors ten niekas nelaukia. Bet galvoju gal lengviau darba susirasciau..nes dabar visiska depresija. Mano veileder tik giria kad mokaus norvegu ir sako kad darba susirasiu pati, nieko negali padeti. Na bet ar tikrai taip yra? Ar negali paskirti praktikos, gal yra kokia programa kuri padeda moteris grizti I darbo rinka? Man dabar labiausiai reikia padirbeti bent puse metu, igyti praktikos, naujus referanse,nes dabar turim asmenys jau issikrauste is norvegijos. Bedarbe as jau 4metus. Ir dabar cia sita krize. Pries tai bent I interviu pakviesdavo.. As visai nebeturiu vilties 🙄🙄🙄🙄🙄