giedrulisimo parašė:
Tiroksinas "išsilygina" per savaitę. Man endo aiškino, kad ne į kasdienes dozes reikia atkreipti dėmesį, o į savaitines.
Man sake, arba po puse tab kiekviena diena, arba kas antra po tablete, kaip man patogiau
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįgiedrulisimo parašė:
Tiroksinas "išsilygina" per savaitę. Man endo aiškino, kad ne į kasdienes dozes reikia atkreipti dėmesį, o į savaitines.
Man sake, arba po puse tab kiekviena diena, arba kas antra po tablete, kaip man patogiau
Delfiukė parašė:
Broma
Pas man 4,46 ir israse, sake dar stebesime prl, nes sokinejo, bet galejo but padidintas del.streso...zodziu dabar reik gert 2.5men ir pakartot tth. Bet jei pastociau tai iskart pas ja...
Bozke parašė:
Pas man 4,46 ir israse, sake dar stebesime prl, nes sokinejo, bet galejo but padidintas del.streso...zodziu dabar reik gert 2.5men ir pakartot tth. Bet jei pastocia…
Nukris
kiek tth sakė jums turi būt pastojimui?
Delfiukė parašė:
Nukriskiek tth sakė jums turi būt pastojimui?
Nieko nesake, sake kad turim sumazinti, nes toks per aukstas, o net velnias nepaklausiau, pagersiu men pati.pasidarysiu dar tth stebesiu kaip.krenta
Svajonėbegalinė parašė:
Merginos gal galite pasidalinti informacija koks prl turi būti tinkamas ir optimalus planuojant nėštumąAčiū
![]()
Siaip sako iki 200-300, bet kiti sako kad makro reik issitirt kad zinoot jis tau normalus ar per aukstas
man makro nedare iskart skyre bromo
Svajonėbegalinė parašė:
Pasidariau prl po persileidimo praėjus 2 mėn. Prl virš 460, bet endokr. vaistukų nesiūlo gerti, nesuprantu kodėl![]()
Reikia dar palaukti ir pažiūrėti. Gal dar pats atsistatys. Nėštumo metu prl turi būti didelis. Gal dar nespėjo nukristi po persileidimo.
Pozityve parašė:
Na pakartojau šį ciklą prl kitoj labej ir jis normojbet va prg šio ciklo mažokas
![]()
![]()
Gal ov įvyko vėliau nei galvojot
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai