Manomeilee parašė:
Tikrai labai idomu butu, jei pasidalintumet patirtimi 🤍 didziausios sekmes jums 🤍🙏
Ačiū❤️,labai norim,kad pavyktų🙏Būtinai pasidalinsiu,taip su vyro turtu viskas gerai,bėda manyje,priešlaikinė menopauzė😢
O jūs lt nebandėte?
Manomeilee parašė:
Tikrai labai idomu butu, jei pasidalintumet patirtimi 🤍 didziausios sekmes jums 🤍🙏
Ačiū❤️,labai norim,kad pavyktų🙏Būtinai pasidalinsiu,taip su vyro turtu viskas gerai,bėda manyje,priešlaikinė menopauzė😢
O jūs lt nebandėte?
Ayta parašė:
As pati turejusi 2IVF LT ir viena LV. Per visa laika turejau tik viena kelima, kuris deja buvo nesekmingas. Man tada buvo 28m . Dabar man 34 m. Turiu sumazejusi rezerva del ginekologines operacijos...
Manomeilee parašė:
As pati turejusi 2IVF LT ir viena LV. Per visa laika turejau tik viena kelima, kuris deja buvo nesekmingas. Man tada buvo 28m . Dabar man 34 m. Turiu sumazejusi rez…
Labai linkiu,kad pasisektu ir jums❤️🙏
Manomeilee parašė:
Ayta, kaip jums sekasi? ⚘️🙂
Aciu,kad prisimenate🤗Ikele 5d.embrioniuka.Dabar laukiam kraujo tyrimo,labai laukiam,kad viskas butu gerai🙏Kaip jus?Gal jau buvote konsultuotis?🙂
Ayta parašė:
Aciu,kad prisimenate🤗Ikele 5d.embrioniuka.Dabar laukiam kraujo tyrimo,labai laukiam,kad viskas butu gerai🙏Kaip jus?Gal jau buvote konsultuotis?🙂
Linkiu jums begalines sekmes🤍 kad tai ir butu tas sekmingas kartas 😍
Rasiau konsultanei i NW, atsiunte turimu donoriu sarasiuka, bet nei viena pagal tuos punktus nera panasi i mane.. kol kas sake nera merginu pagal mano isvardintus punktus😔 tai reikes palaukti🙂 bet is vienos puses gerai, vyras pagers vitaminu, pasistiprins savo turta 💪
Kiek jus gavote embrioniuku?
Manomeilee parašė:
Linkiu jums begalines sekmes🤍 kad tai ir butu tas sekmingas kartas 😍
Rasiau konsultanei i NW, atsiunte turimu donoriu sarasiuka, bet nei viena pagal tu…
Aciu labai❤️Mes ir norim labai,kad viskas butu gerai🙏O nenorit pabandyti Santariskese?🙂mes ejom vabank galima sakyti,nors mums sake embriologe,kad reikia pirkti 8 ar 10 ar 12 kiausialasciu,bet sakau kur mes jas desim visas,paklausem gydytojos,nes ji sake,kad 80% apsivaisina dazniausiai,tai pasitikejom,pirkom 4,apsivaisino visos,bet iki stipruoliu uzaugo 3,tai 2 saldem😊Tiesa dar pasiule inkubatoriu,kai augina,kad neisiminet ziuret,mato per kamera,saugiau jiems taip augti.🙂
Ayta parašė:
Aciu labai❤️Mes ir norim labai,kad viskas butu gerai🙏O nenorit pabandyti Santariskese?🙂mes ejom vabank galima sakyti,nors mums sake embriologe,kad reikia pirkti 8 a…
Linkiu kad kraujo ats butu teigiamas❤️ sakykite, o Santariškėse pries ikelima nedaro PGTA tyrimo embrionui? At patys renkates kelti 3 ar 5 dienu, ar gydytojas sprendzia?
P.s. po nepavykios bandymo su donorinemis Rygoje, skambinau i Santariskes del info, tai atsake, kad visa info suteiks gydytojas - > galiu stoti i eile ir laukti papulti pas kazkuri gydytoja. Laukimo eile 2-3 menesiai. Viena karta esu stovejusi tokioje eileje ir papuosiau pas Amsejiene, atsaukiau vizita nes pas ta gydytoja tikrai nenorejau tureti net vizito
Ayta parašė:
Aciu labai❤️Mes ir norim labai,kad viskas butu gerai🙏O nenorit pabandyti Santariskese?🙂mes ejom vabank galima sakyti,nors mums sake embriologe,kad reikia pirkti 8 a…
Aš galvojau apie Santaras, bet sakau nenoriu kad butu pas mane kazkoks irasas esveikatoje, jog vaisinimas su donorinemis kiausialastemis... mes apie tai niekam nesakysime, zinosime tik mes su vyru
puikus jusu rezultatas 🥰 kada jau jum kraujuka priduoti?
Ir gal galite pasidalinti kiek jums gavosi kaina santarose is viso? ☺️
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai