Karolina.bu parašė:
As gal labiau prisiskaicius cia forume buvau, kad neleidzia ir tiesiog su vyru taip nusprendem, kad lauks namie 🙂 labai tikiuosi, kad siandien paleis 😊
Aiskumelis
paleidzia 2paroms po gimdymo praejus jei viskas gerai
Karolina.bu parašė:
Visu pirma sunku vyrui tureti 72h testa, labai daznai testuotis reikia, kad butum pasiruoses tam 🙂 o antra, girdejau, kad buvo variantu, kad Petrauskas neileido vy…
Taip sita visa zinau, bet viena buvo ikelus Petrausko laiska, kad jau typo ir vietoj vyrams testus gali daryti...
donata.donatele parašė:
Apšvieskit kiek iš viso gimdyklų Panevėžyje?Ir pogimdyviniam kiek WC,dušų yra😊?Jau įdomu man pasidarė ar ne teks eilėje laukti😁 jei ant viso aukšto vienas WC ar du…
Gimdyklu tai 6sios, ir tik viena ju turi wc. O pogimdyviniu nezinau kiek palatu su wc yra, as buvau gavus palata paprasta, o wc buvo kolidori priesais palata tai problemu nebuvo
landelia parašė:
Aš kai jam rašiau uzklausima del gimdymo su vyru,tai lb gražiai rašė,neva padaro testa vietoje,kartu su gimdyve,ir net 2 val.po gimdymo leidžia kartu pabuti... O re…
Del to galimybiu paso, tai irgi valdzia paliko ligoninems spresti, nes Pnvz ligonine sake net lankyt kolkas su galimybiu pasais... Nes ir db cia Petrauskas pts sprendzia nes visur kitur vyrai gali dalyvauti...