Ssmiice parašė:
sveikalaikau kumsciukas kad tik neateitu tos nelabosios
![]()
Lakykit, laikykit
Ssmiice parašė:
sveikalaikau kumsciukas kad tik neateitu tos nelabosios
![]()
Lakykit, laikykit
Ievutele parašė:
Sveios merginosna as siandien galiu pasidziaugti , kad dar mmm nera, bet pilvuko apacia labai dilkcioja momentais, bet ju taip nelaukiu
dar vakar darem myliuka tai gal uzkibo, duok Dieve...
tikiuosi mmm ir neateis
laikom kumscius ir palaikom
pajurio mergaite parašė:
man tai per paauglyste beprotiskai sirdis plakdavo, tabaluodavosi, net pati matydavau kaip kilnodavosi kumsti uzdejusbet gan greit praeidavo. o tau - tikrai nenumanau.. o be sirdies plakimo smarkesnio kokiu nors simptomu yra?
daugiau jokių simptomų, va skaičiau, kad širdis gali pasimaskatuot, kad kraują varinėja sparčiau dviems ir draugė katik nuramino, kad jos 2 pažįstamoms nėštumo metu kraujas rodė kosminį uždegimą, bet daktarai nieko nerado ir viskas baigėsi gerai.
dova29 parašė:
daugiau jokių simptomų, va skaičiau, kad širdis gali pasimaskatuot, kad kraują varinėja sparčiau dviems ir draugė katik nuramino, kad jos 2 pažįstamoms nėštumo metu kraujas rodė kosminį uždegimą, bet daktarai nieko nerado ir viskas baigėsi gerai.
bet kaip idomiai.. ko tik nebuna nestukems. tikekimes geriausio ir tau
pajurio mergaite parašė:
bet kaip idomiai.. ko tik nebuna nestukems. tikekimes geriausio ir tau![]()
tai jau tikrai, kiek daug sužinai iš savo ir kitų patirties, nes pirmas nėštumas man buvo labai paprastas ir idealus , o va po 9 metų jau kitaip, pasenau
dova29 parašė:
tai jau tikrai, kiek daug sužinai iš savo ir kitų patirties, nes pirmas nėštumas man buvo labai paprastas ir idealus , o va po 9 metų jau kitaip, pasenau![]()
tai kiek tau metu
E.D.A.D. parašė:
tai kiek tau metu
29
dova29 parašė:
29![]()
pjauni gryba paseno.....net nejuokinga
E.D.A.D. parašė:
pjauni gryba paseno.....net nejuokinga
nu juokinga ar ne, bet skirtumas matosi
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai