Ladybird05 parašė:
SVEIKINU!!!!!!!!![]()
![]()
aciu aciu
Ladybird05 parašė:
SVEIKINU!!!!!!!!![]()
![]()
aciu aciu
Ladybird05 parašė:
SVEIKINU!!!!!!!!![]()
![]()
Kaip Tavo reikaliukai?
greetulka parašė:
nuo ovuliacijos po 12-14 dienu prasideda mm
tevu-darzelis.lt/rk98121@150825c5b71 Tada mano ciklas turėtų būti virš 40 dienų.
Akviliutte parašė:
tevu-darzelis.lt/rk98121@150825c5b71 Tada mano ciklas turėtų būti virš 40 dienų.
nu nea nuo OV 12-14 dienu reik skaiciuoti
greetulka parašė:
nu nea nuo OV 12-14 dienu reik skaiciuoti
Tada jau OV skirtas laikas praėjo... Bet mano OT parodė vaiduokliuką, nes vyras matė ir patvirtino.
Akviliutte parašė:
Tada jau OV skirtas laikas praėjo... Bet mano OT parodė vaiduokliuką, nes vyras matė ir patvirtino.
nebent tau velyva OV nu ziurek kaip toliau bus
greetulka parašė:
tai pries draugam renkantis greituka![]()
Bliamba draugai cia i soda atvare anksciau nei mes. Vyras tik uz val o as is vis uz 2,5
anksciau atleke nei planavom. Bet nieko, mes kartu vaika nuejom pamigdyt
Akviliutte parašė:
Ot turi but teigiamas. O ne su vaiduokliuku.
Akviliutte parašė:
Va o man dabar irgi skaudena apačią pilvo, krūtinė jautri. Šiandien pasidariau OT. Vaiduokliukas. Ar gali būti, kad visgi šiandien man OV, nors būtent išskyros net…
Nepasitikėk aklai testais .Aš praeita mėn vien per juos ov pražiopsojau,nekokybiški pasitaikė.Rodė irgi tik vos matomą vaiduokliuką.Nors jaučiau kad pilvą tempia ir pilna KB.Tai šį mėn nusipirkau kitos firmos tokio pat jautrumo testukų,tai šiandien parodė dvi ryškias juosteles,o dėl įsitikinimo su tuo pačiu šlapimu padariau ir tą testuką kur praeitą mėn juos naudojau,tai parodė vos matomą vaiduoklį.Tad nepasitikėk jais,jei širdis jaučia kad ov.,tai darykit myliuką ir viskas bus gerai
O kur testukus pirkai ?
angel1 parašė:
Bliamba draugai cia i soda atvare anksciau nei mes. Vyras tik uz val o as is vis uz 2,5anksciau atleke nei planavom. Bet nieko, mes kartu vaika nuejom pamigdyt …
teisingai
mes ir su vyru si cikla vis greitukus gaudem
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai