GyvenantiPuikiai parašė:
Taipmane irgi pykino labai, kai dar nežinojau, kas kaip kur ta ov
Bet tik kad dėl pilvo pakitusio.... kaip kažkada viena narė 3dpo įkėlė nėštukės pilvo foto …
Cia rimtai?
net balsu nusijuokiau
GyvenantiPuikiai parašė:
Bet tik kad dėl pilvo pakitusio.... kaip kažkada viena narė 3dpo įkėlė nėštukės pilvo foto …
Cia rimtai?
net balsu nusijuokiau
GyvenantiPuikiai parašė:
Aš niekada nepamiršiu kaip vienoj fb grupėj man aiškint pradėjo apie antros savaitės nėštumą, kokius simptomus turėjo...
tai net išėjau iš tos grupės...
laurita9 parašė:
Ir prieš ov gali jaustis, svarbiausia labai norėti![]()
gal ir kvailai parasiau
tiesiog nezinau kas ir kada, man butu pirmas, todel naiviai vertinu kiekviena vos vos kitoki jausma. labai nepykit, geriau pasijuokim kartu
(p.s. labai nevykes ir nereguliarus pas mane ciklas, ovuliaciniu juosteliu nenaudojau
) daug man dar suprast reikia
GyvenantiPuikiai parašė:
Aukštoji matematika čia tas pastojimas
nors man aukštoji matematika lengviau
Kol nepradedi domėtis, žinai tik tiek, kad reikia pasimylėt nesaugiai
o paskui čia jau platesni vandenys atsiveria
Žooodžiu, kadanors mus iš tikrųjų pykins ir mes dėl to džiaugsimės
Misme parašė:
As dazau 2 kart per metus o jie vistiek veliasidazniausiai suristais vaikstau, jau kai pasileidziu , vyras iskart glaustosi
![]()
Niu neįsivaizduoju tada
Reikėja su kirpėja savo konsultuotis, mane išgelbėjo ji
ReiNmo parašė:
gal ir kvailai parasiautiesiog nezinau kas ir kada, man butu pirmas, todel naiviai vertinu kiekviena vos vos kitoki jausma. labai nepykit, geriau pasijuokim kar…
Tikrai niekas nesijuokia. Mes čia visos esam pakvaišusios ir visur įžvelgiam neštumą ?? ir čia nieko blogo. Dėl to ir esam šioje grupėje. Čia viena kitą suprantam ?
ReiNmo parašė:
gal ir kvailai parasiautiesiog nezinau kas ir kada, man butu pirmas, todel naiviai vertinu kiekviena vos vos kitoki jausma. labai nepykit, geriau pasijuokim kar…
Nepykstam, gink Die! Viskas gerai, visos pradedam nuo tokių klaidų... Jei nesekat ov, o ir ciklas nereguliarus, tai sunku pasakyt tikrai. O kelinta c.d. dabar? Kiek vidutiniškai trunka?
laurita9 parašė:
Aukštoji matematika čia tas pastojimas![]()
o…
Aj gerai man ir taip
Manes su dukra visai nepykino
Misme parašė:
Cia rimtai?net balsu nusijuokiau
![]()
Taip
tegul nepyksta kitos narės, kas juokiuosi už akių
Buvo jai 2 ar 3 dpo ir foto pilvo nuogo įkėlė ir parašė: jei čia ne nėštumas, tai nežinau. Ir vis kėlė kaip jo hesburger valgo, kad negali sustot dėl nėštumo. Aš jai bandžiau paaiškint, kad negali taip būti ir tuo labiau pilvas augti. Tai man atrašė, kad aiškina ta, kuri neżino, ką reiškia pastoti ir išsitrynė anketą.
gitaraback parašė:
Aš niekada nepamiršiu kaip vienoj fb grupėj man aiškint pradėjo apie antros savaitės nėštumą, kokius simptomus turėjo...tai net išėjau iš tos grupės...…
Na bent jau 2 sav, ne 2dpo pilvą
na dar kai nežino žmogus, jam paaiśkinti ir supranta, tada viskas normalu, bet kai bandai draugiškai, o puola ir vis tiek savo, tai va to nemėgstu
laurita9 parašė:
Aukštoji matematika čia tas pastojimas![]()
o…
O man prastai ir su matematika ir su neštumo supratimu ??
ReiNmo parašė:
Oi nesijuokia niekas, pakikenam
mums naujo vėjo inešėte. Mes draugiškai čia
sakau pati žiaugčiojau jūroj prieš ov dar
Tiesiog smagiai tas pilvukas
jis nesikeičia taip greitai
ir 2dpo dar vaikučio pilviuke nėra
nieko, greit pas mus viską išmoksit
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai