Buckis01 parašė:
Kiek laiko?
Apie pora menesiu jau bus.
Buckis01 parašė:
Kiek laiko?
Apie pora menesiu jau bus.
Laimes ieskotoja parašė:
Apie pora menesiu jau bus.![]()
Ir uzkibo jums dabar...
As lygiai menesi, ziuresim kas bus
Buckis01 parašė:
Ir uzkibo jums dabar...
As lygiai menesi, ziuresim kas bus![]()
Deja uzkibo bet nieko taip bijau,kad si menesi taip nebutu... labai
Laimes ieskotoja parašė:
Deja uzkibo bet nieko taip bijau,kad si menesi taip nebutu... labai
Viskas bus gerai, stebesit save, jei bus vaiduoklis si kart, iskart krauja priduoti stebeti kaip auga
Buckis01 <a href="https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planuojame-2018-metu-zirniukus--8/page/482#pos
Vaje, geriau buciau neperskaicius
![]()
![]()
O kas čia tokio ir nėštumai pasakysiu lengvi buvo su pirmu tai truputėlį per sunkiai pakeliau o seiptai tik nesiok ir gimdyk? visai nebijau išskyrus cezario pjuvi
Čia merginos kalbėjo apie alkoholį prieš naujuosius... aš ant naujųjų šventimosusirgau, tai nutariau išgerti šampano, kadangi maitinu, tai tik nedidelę taurę ir jau pamaitinus vaiką... tai ką Jūs galvojat - nuo taurės apsinešiau nesveikai, o už valandėlės taip suko pilvą, kad praktiškai wc sutikau naujuosius... ????????? būtų toks mano nuotykis ir baigęsis, bet va antra diena pykinimas jaučiasi... svarstau ar čia tikrai šampanas (vyrui nieko), ar aš visiškai po ilgos pertraukos jo nesutoleravau, ar koks klastūnas virusas pagavo ??? uf, nu ir naujieni... gera žinia bent ta, kad mėnesinės į pabaigą ir bus galima ieškot ovuliacijos ???
Buckis01 parašė:
Tai va, daug kas sako, daugiau negimdysiu negimdysiu, bet va prasau![]()
Aš bailė nesveika, taip nieko nebijojau kaip gimdymo, bet dabar galėčiau ir 10 pagimdyt (su nuskausminimu žinoma) ??? tik va antras pipiras posunkiai kimba... bet nieko, užkibs ???
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai