xxxxxxxxxxx1 parašė:
labas rytas mergaites? as tai bluosto sudet negaliu visa nakti apie testa galvoju ir uzsimaniau sysiu tai tuo paciu jau ir testa pasidariau...nzn ir nusiminiau ir v…
Blemba. Nu tikrai, nesuprasi...
nervuko iki mm bus
xxxxxxxxxxx1 parašė:
labas rytas mergaites? as tai bluosto sudet negaliu visa nakti apie testa galvoju ir uzsimaniau sysiu tai tuo paciu jau ir testa pasidariau...nzn ir nusiminiau ir v…
Blemba. Nu tikrai, nesuprasi...
nervuko iki mm bus
TheHappiest parašė:
Blemba. Nu tikrai, nesuprasi...nervuko iki mm bus
![]()
jo,blem ir db susinervinau ir nei miegot nei ka toliau?♀️nu butu tuscias atrodo nu tai ka padarysi yra kaip yra,bet matosi tas vaiduokliukas ir galvok zmogus ka nori...
xxxxxxxxxxx1 parašė:
nzn ir skaiciau ir vaistinej sake kad juosteles tokias geriausia vertinti po 10minuciu kazkodel?♀️
Atsakysiu kaip vaistininkė - mes vaistinėje apie testus žinom ne daugiau nei rašoma jų instrukcijoje ??? o apie išdžiuvusių testų vertinimą aš čia tik ir sužinojau...
Pelėdaitė parašė:
Su naujais merginos!klausimas: kur kaune geriausia daryti spermograma + konsultacija rezultatu
![]()
mes darėm vk o konsultacijos ten didelės nereik. nunešiau savo ginei ir pasakė kad viskas ok
Puikiausioji parašė:
Atsakysiu kaip vaistininkė - mes vaistinėje apie testus žinom ne daugiau nei rašoma jų instrukcijoje ??? o apie išdžiuvusių testų vertinimą aš čia tik ir sužinojau.…
tai gal ir mano vaistininke is kazkur perskaite?nzn as tai tikrai straipsni skaiciau neperseniausiai...va isdziuvusi nufotkinau tai ne kazka ir skiriasi nuo slapio?
reikejo laikytis plano ir laukt mmm?♀️?
-burbė- parašė:
mes darėm vk o konsultacijos ten didelės nereik. nunešiau savo ginei ir pasakė kad viskas ok
Dekui
visada besisypsanti parašė:
Labas rytas,
man mmm sitos savites laikotarpyje turetu buti...uz kokiu 3dienu...siand 11dpo,rytojaus db lauksiu jei jokio progreso nebus tai ir viskas aisku kaip ir?♀️
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai