Lauryyt_ parašė:
Linkiu kuo didžiausios sekmės!o mums bus puse metų šį mėnesį, bet nieko ateis šventė į mūsų visų namus!
Nepasitvirtino nt? 😳
Lauryyt_ parašė:
Linkiu kuo didžiausios sekmės!o mums bus puse metų šį mėnesį, bet nieko ateis šventė į mūsų visų namus!
Nepasitvirtino nt? 😳
Kylasaulė parašė:
Foli ir vitamina D taip gine rekomendavo![]()
As tai pregnacare geriu ten daug liau bisokiu vitaminu
nemanau kad pakenks
My_own_Life parašė:
As tai pregnacare geriu ten daug liau bisokiu vitaminunemanau kad pakenks
Nepakenks mane tai pykina nuo visu vit. Kapsulese ir tableciu tai as d vit. Kramtoma naudoju ir foli sukramtau
Kylasaulė parašė:
Foli ir vitamina D taip gine rekomendavo![]()
Ir as foli ir vit d
ievauoga parašė:
O kada planuojat pradėt lankytis pas daktarus jei ir toliau nesiseks? O gal jau buvot?![]()
šiandien buvau pas savo šeimos gydytoją, paaiškinau visą situaciją, tai davė pluoštą siuntimų ir rekomendacijų, tada jei pas mane viskas gerai, tada siųsim vyrą tirtis, o jei abiejiems viskas gerai, tai sakė galėsim imtis kitokių priemonių, viskas pagal norus ☺️ šiaip sako, kaip manau dauguma, kad metus laiko yra normalu planuoti ir laukti, bet sako nebūtina tiek laukti ☺️
-Avanti- parašė:
Nepasitvirtino nt? 😳
na dėja clear choise testukas tuščias, tad daugiau testų jokių ir nesidariau ir laukių mm ☺️🤷🏼♀️
My_own_Life parašė:
Moterytes ar geriate kazkokius vitaminus? As pradejau gerti pries dvi savaites pregnacare vitaminus. Jie yra tikrai geri ir siaip man ne tik sveikata sustiprina be…
Man daktare skyre cyclebalance, pries tai geriau foli ir vit.D. Vyrui skyre profertili ir testosterona, bet savavaliskai pridejom seleno ir cinko.
Lauryyt_ parašė:
šiandien buvau pas savo šeimos gydytoją, paaiškinau visą situaciją, tai davė pluoštą siuntimų ir rekomendacijų, tada jei pas mane viskas gerai, tada siųsim vyrą tir…
Pradeciau nuo vyro tyrimo..
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai