SheIsm parašė:
Gal žinote, kuris endokrinologas Vilniuje specializuojasi nėštumo klausimuose?
Santaros vaisingumo centre konsultuoja Gintarė Naskauskienė, mačiau dirba ir BAK.
SheIsm parašė:
Gal žinote, kuris endokrinologas Vilniuje specializuojasi nėštumo klausimuose?
Santaros vaisingumo centre konsultuoja Gintarė Naskauskienė, mačiau dirba ir BAK.
juracela parašė:
Mm turejo būti tik už dviejų dienų kai pradėjau kraujuoti. Man mm ateina be jokių simptomų, net nemaudžia prieš jas ir per jas.
man taip pat mm turejo buti tik po keliu dienu bet vakar prasidejo kraujavimas o siand tiek kraujuoju kad eina svilpt...
Sandra_Shokat parašė:
man taip pat mm turejo buti tik po keliu dienu bet vakar prasidejo kraujavimas o siand tiek kraujuoju kad eina svilpt...
Įtariu atšauksiu rytojaus vizitą pas ginę, lauksiu saviškės iš atostogų sugrįžtančios
Mostly_cloudy parašė:
Labukas, planiukės.![]()
Gal žinot, nes pati nerandu, ar yra BKT matuotojų grupė kažkokia. Ar čia šiais lai…
SheIsm parašė:
Gal ši?![]()
Gal galima nuorodą?😮💨
MineMi1 parašė:
Sveikinu !!! ❤️
Ačiū ❤️
Ramunele22 parašė:
Labai sveikinu, lengvo nesiojimo! 🥰 kokie buvo pozymiai nestumo?
Testą dariau dar prieš prasidedant mm. Krūtine jautresnė bet nepasakyčiau kad žymiai bent jau kolkas, ir nuovargis šioks toks jaučiasi ir šoną apačioje vos vos pamaudzia. Žiūrėsim kas bus toliau. Pirmas nėštumas baigėsi liūdnai tai tikiuos su šitų bus viskas gerai. Ačiū už palinkėjimą ❤️
Ingius68 parašė:
As patarciau viena cikla pilnai pasekti su trstais ov be jokiu dufu ir t.t bent as taip dariau po dufo, nes pvz ov mano velai vyksta ir tas puse metu dufas man nepa…
Aš irgi jau galvoju teks ši mėnesį gyventi ant testukų 🙈
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai