Saulyte929 parašė:
Merginos, kurios galvoja apie ivf ar iui.
Trumpai mano istorija, 5 ovuliacijos stimuliacijos, 2 IUI, 2IVF, 1FET. Visos proce…
Eina sau ❤️ sakau kad būna jog reikia išlaukti 💕 linkiu didžiausios sėkmės ❤️
Saulyte929 parašė:
Merginos, kurios galvoja apie ivf ar iui.
Trumpai mano istorija, 5 ovuliacijos stimuliacijos, 2 IUI, 2IVF, 1FET. Visos proce…
MineMi1 parašė:
♥️
Edel parašė:
Su 9 procentais IUI net nesiūlytų jums. Turi būti minimum 13 ar 14, bijau sumeluoti.
Tai va man atrodo pas mus mažiau 🙈 viskas nuvysiu visas mintis apie iui 😒 liks tik ta maža bet stipri viltis kad kažkada pasitaisys vyro turtelis ir pavyks natūraliai 🙏
MineMi1 parašė:
Tai va man atrodo pas mus mažiau 🙈 viskas nuvysiu visas mintis apie iui 😒 liks tik ta maža bet stipri viltis kad kažkada pasitaisys vyro turtelis ir pavyks natūrali…
Priminkit, vyras prieš IVF? Na, savaime iš niekur nieko turbūt nepasitaisys. Reik dažniausiai gyvenimo būdą keisti, ko, reikia pripažinti, daugelis vyrų nenori. 😬
Possi parašė:
ivfui nereikia 2 iui. Reikia 2m bandymo stažo, būt pasidarius pratekamumą, lpl, ir būt vedus.
tai 2 metai stazo nepastojimo dar neturim, vede, pratekamumas darytas pries 7 metus tai manau vel jo reikes?
turejau jau 3 laparaskopijas, eina sau nenoriu vel
o su putom tas pratekamumas kur buvo, tai jau no no, skausmas eina sau
Giraite parašė:
Aš pratekamuma dariausi Santaros klinikose irgi su putom tai jokio visiškai skausmo 🙄 ir labai greitai padare![]()
Man skaudejo, bet gyd sako gal del retroversio flexio gimdos padeties 🙂
rasiux00 parašė:
tai 2 metai stazo nepastojimo dar neturim, vede, pratekamumas darytas pries 7 metus tai manau vel jo reikes?
Tai juk niekur neparašyta, kad neturite dviejų metų nepastojimo stažo. Galit sakyti, kad jau visus 3 bandot jei tik norit ivf daryti
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai