Kinderis2022 parašė:
Santariskese pas Dagelyte.
Ten kazkoks tyrimas del chromosomu, tai man idomu kaip cia vyksta.. matyt is krauj…
Taip, tada iš kraujo tikrai ims 😊
Kinderis2022 parašė:
Santariskese pas Dagelyte.
Ten kazkoks tyrimas del chromosomu, tai man idomu kaip cia vyksta.. matyt is krauj…
Taip, tada iš kraujo tikrai ims 😊
Saulyte929 parašė:
Tuomet nuoširdžiai rekomenduoju rinktis Drūlyte. Nors ji manęs neoperavo, bet stebint ją ir jos pacientes iš šalies tikrai pasirodė dėmesinga kaip mama ir siekianti…
Man Drulyte du negimdinius operavo, jinjuos ir pamatė, kai kiti gydytojai nematė 🙂na nznau kaip ten darbas vyko operacijos metu, bet skųstis negaliu, atėjo po visko, viską papasakojo, tikrai maloni gydytoja 😊
Evitaa parašė:
Kaip tik vakar galvojau apie Jus. Skaičiukai tikrai neblogi, pagal skaičiukus auga gražiai ir tirkai matys kur žirniukas isitaises. Ir jei butu ne vietoje, prie tok…
Na istorija baigesi pries pora valandų atlikta operacija rado desiniam kiausintaki dziaugiuosi kad niekas neplyso dar ganetinai laiku tikejausi kad ras gimdoj nu rado bet ne ten kur norejau gydytoja sake labai laiku dar pora dienu butu plyse nes jau ir viduje kraujavimo buta dėkoju visoms uz palaikyma atsigavus po viska meginsiu toliau 🙏🙂
9920916 parašė:
Na istorija baigesi pries pora valandų atlikta operacija rado desiniam kiausintaki dziaugiuosi kad niekas neplyso dar ganetinai laiku tikejausi kad ras gimdoj nu ra…
Eina sau. Užjaučiu 💐
Turiu ir aš baimių didelių, atrodo jei pamatyt dvi juosteles kada jau eit pas gyd kad pasakytų kur tas nestumas isitaise?
rasiux00 parašė:
Eina sau. Užjaučiu 💐
Turiu ir aš baimių didelių, atrodo jei pamatyt dvi juosteles kada jau eit pas gyd …
5 savaičių mato jau
rasiux00 parašė:
Eina sau. Užjaučiu 💐
Turiu ir aš baimių didelių, atrodo jei pamatyt dvi juosteles kada jau eit pas gyd …
Baime dabar bus kad sekanti syki vel ne vietoje
Joolie parašė:
5 savaičių mato jau![]()
Ačiū 🙂 tai vadinasi savaitę po to kai mm veluoja?
rasiux00 parašė:
Ačiū 🙂 tai vadinasi savaitę po to kai mm veluoja?
Taip, man buvo lygiai apžiūra po sav po numatomų mm
9920916 parašė:
Sveikos jeigu dar pamenate mane ir mano keista istorija labai tikiuosi kad siandien pasakys kur yra nes dar iki siol niekas nemate kur itare negimdini
O jau taip tikėjausi ☹️ laikykites ❤️
9920916 parašė:
Na istorija baigesi pries pora valandų atlikta operacija rado desiniam kiausintaki dziaugiuosi kad niekas neplyso dar ganetinai laiku tikejausi kad ras gimdoj nu ra…
Labai liūdna... užjaučiu, laikykites! 😢🤍
Linkiu, kad kitas kartas būtų sėkmingas ❤️
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai