Elyz parašė:
Labas merginos,
noriu parodyt gražų testuką, kaip aš jo norėjau! Dabar tiesiog NEGALIU nustygti, k…
džiaugsmas akim.. sveikinu🥰
Elyz parašė:
Labas merginos,
noriu parodyt gražų testuką, kaip aš jo norėjau! Dabar tiesiog NEGALIU nustygti, k…
džiaugsmas akim.. sveikinu🥰
Barbora1 parašė:
Labas rytas🤍 jungiuos prie tuščių testų. Turėjau viena likusį, pagadinau, nesusilaikiau, nors tikriausiai visiškai kvailystė, nes net nežinau ar normalus ciklas grį…
Man ir 3 d iki mm, bandysim kita cikla kartu!🌷
Skaistuole parašė:
Kiek dar panašumų rasim 😁 mano kūno temperatūra irgi pastoviai tokia kaip tavoji laikosi😁 anksčiau būdavo 35.8-36.2, bet po praeitą žiemą prasirgto viruso taip ir …
nu geras
bus bairis kai pastosim tapatį mėnesį
tai va aš ir nedarysiu nes poto galėsiu džiaugtis veltui.. geriau palauksiu kokios 9-10 dpo ir tada bandysiu testuką apsysioti
šiandien tik 4 dpo... kaip lėėėėtai eina dienos..
Snaigė199 parašė:
Man ir 3 d iki mm, bandysim kita cikla kartu!🌷
🤝🌸
Kamilė18 parašė:
nu gerasbus bairis kai pastosim tapatį mėnesį
tai va aš ir nedarysiu nes poto galėsiu džiaugtis veltui.. geriau palauksiu kokios 9-10 dpo ir tada bandysiu te…
Visada dpo lėtai skaičiuojasi
bet gera žinia ta kad tuoj savaitgalis ir greičiau prabėgs bent kelios dienos
Aš bandysiu pirmadienį testuotis, jei sekmadieni praieisu ramiai pro stalčių vonioje
Lauritele parašė:
Visada dpo lėtai skaičiuojasibet gera žinia ta kad tuoj savaitgalis ir greičiau prabėgs bent kelios dienos
![]()
tai va bent savaitgalis greitai eina
man dabar kairei pusei jaučiasi lengvutis maudimas, toje pačioje pusėje kaip ov jaučiau. nežinau ar čia jau galvoje viskas vyksta ar tikrai ten kažkas
Kamilė18 parašė:
nu gerasbus bairis kai pastosim tapatį mėnesį
tai va aš ir nedarysiu nes poto galėsiu džiaugtis veltui.. geriau palauksiu kokios 9-10 dpo ir tada bandysiu te…
Aš ir galvoju at nebus taip, kad panašiu metu ir pastosim 😁
Lėėtai eina dienos kai mm... ir dar tokios baisios 🙈 dar tik 3 diena, o sergu 9-11d.🫣 nu bet šiandien bent jau be vaistų nuo skausmo gyvenu😁 oi kaip laukiu nuo jų poilsio 🤰
Dabar labai nekantrauju greičiau pas endokrinologe ir pažiūrėti ką tyrimai rodys. Nors skaičiausi čia tth temą ir buvau labai nustebusi, nes neitin gerą atsiliepimą apie gydytoją pas kurią eisiu radau. Nors šiaip ji viena geriausių Kaune.
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai