Mergelytė parašė:
3 dienos iki mm nepulkite jog dar anksti tiesiog žaidžiu su testais 🤣
Man rode 5 d iki men. gan ryskia juostele. Livsane testai patiko labai, greit ryskejo. 
Mergelytė parašė:
3 dienos iki mm nepulkite jog dar anksti tiesiog žaidžiu su testais 🤣
Man rode 5 d iki men. gan ryskia juostele. Livsane testai patiko labai, greit ryskejo. 
galbusiumama parašė:
O man su pirmu nestumu va tokio ryskumo juostele rode tik mm diena 😀 5d iki mm buvo pieno baltumo. Dabar irgi 5d iki mm like. Niezi pirstai koki testa pagadint bet tuo paciu ir nesinori 🫣
Pipirelis parašė:
3d iki mm nėra anksti, greičiausiai mm ir sulauksit, jei dar nt neigiami
Na taip tai nedrisciau teigti. Man pirma nestuma veluojant 3d rode toki nerysku kad vyras tai sake kad nelabai ka mato
tai nzn net
Man sitas Livsane testas, kai dar nebuvau nescia, mete visiskai balta juostele, jokiu vaiduokliu ar subegimo nerode, baltas lapas buvo 😀 tai visai galiu rekomenduoti ji, neklaidino lygioj vietojSweetpea parašė:
O man su pirmu nestumu va tokio ryskumo juostele rode tik mm diena 😀 5d iki mm buvo pieno baltumo. Dabar irgi 5d iki mm like. Niezi pirstai koki testa pagadint bet …
Blizgutis22 parašė:
Na taip tai nedrisciau teigti. Man pirma nestuma veluojant 3d rode toki nerysku kad vyras tai sake kad nelabai ka matotai nzn net
![]()
Na taip, ovuliacija velesne gali buti pas kitas, mano si cikla buvo ankstyvesne nei rode PC kalendorius keliom dienom net, tai neverta visiskai aklai vadovautis, reikia sekti savo pojucius, pirma menesi praleidome ovuliacija kalendoriaus deka 😆.
FairyLuna parašė:
Matau jaučiu tą ką noriu matyti😀😀
As ir matau 🥰 labai neryskiai bet matau 🥰 manau kabinasi
Man visad pries menesines skaudedavo kirksnis, ir taip nu tikrai jausdavau. Si cikla kolkas isvis nieko tik sian vos vos jauciu gaktikaulio toki maudelenima, bet jeigu neklystu man taip buvo kai pirma karta laukiausi 🤞 deja negaliu atsiminti 😂 iki mm 2 dienos, tai kantriai laukiu ju nesulaukti 😂😂😂
gr122 parašė:
Ka reiskia jai veluoja menesines sirgau rugsejo 27 spali isvis nesirgau nes pusles uzdegimas antibiotikus geriau spalio 26 25 kazkur torejau susirgt bet tas dienas …
Tai o gal testa pasidarykit ir zinosit ka reiskia 😂 jei teigiamas nu tai sveikinam, o jeigu ne tai kreipkites i medikus ar mes cia per ekrana nustatysim😂
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai