Kodeliukas parašė:
Aš tai gavau vieta rytoj pas ginekologe, pasižiūrės kas vyksta ir bus aišku... o dar ir atstostogos prieš nosį 😞🤔
Kaip jūsų savijauta?
Kodeliukas parašė:
Aš tai gavau vieta rytoj pas ginekologe, pasižiūrės kas vyksta ir bus aišku... o dar ir atstostogos prieš nosį 😞🤔
Kaip jūsų savijauta?
Snaigėx parašė:
Kaip jūsų savijauta?![]()
Kaip niekur nieko... skrandis mažiau jautrus, o siaip tai sakyciau, kad viskas taip pat... o testai nei blanksta, nei ryskeja... tai tokia vietoj stovinti esu... bet bent jau turiu kraujo tyrimus ir iš normų pabėgusius dalykus galėsiu susitvarkyt ir išsivalius bandyt iš naujo… nors akimirka norejau dar galvot, kad gal labaratorijos klaida
Mažylė1 parašė:
Kokį sakykit vartojate augalinį pieną? Kuris jums skaniausias? Atlikau maisto netoleravimo 54 produktų tyrimą ir sužinojau, kad netoleruoju karvės pieno, nors visą …
Mes jau senokai geriam iš lidlo avižų pieną. Mums ir skanus vienas ir į košes visokias 😊 geriausia sudetis lyginant su kitu parduotuvių ir nėra pridetinio cukraus
Mergelytė parašė:
paskutinis testas darytas prieš 10 min iki numatomų mm 4 dienos 😌
As nei vienam nematau..
Mergelytė parašė:
paskutinis testas darytas prieš 10 min iki numatomų mm 4 dienos 😌
Gal dar ankstoka
o cia visi ankstyvi? Tiksliai zinot savo ov diena?
catanail parašė:
As nei vienam nematau..
julchen parašė:
Gal dar ankstokao cia visi ankstyvi? Tiksliai zinot savo ov diena?
Ovuliacija įvyko arba 18 arba 20 dienomis praita mėnesį jau 6 dieną maudžia papilve ir nugaros sryti kolkas nepraeina
catanail parašė:
As nei vienam nematau..
Tiesa sakant tai as irgi
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai