Klara parašė:
Viena ar du k naudojat dienoj?![]()
Klausėt dėl hcg augimo, pradžioj jis ne tik dvigubėjo, o didėjo 3/5kartus. Galvoju pasidarysiu šiandien, bet per savaitę padvigubėjo ir dar kažkiek
Klara parašė:
Klausėt dėl hcg augimo, pradžioj jis ne tik dvigubėjo, o didėjo 3/5kartus. Galvoju pasidarysiu šiandien, bet per savaitę padvigubėjo ir dar kažkiek
Gandriukas3 parašė:
Tai va o man vo vos padvigubeja per tas 48 val...
Lilit parašė:
Pirmas mano nėštumas prasidėjo, kai pasidarius kraują prg buvo 9.6! Gydytoja nedave daug vilciu, bet kai pamate rezultata, is karto liepe isgerti 4 tabletes recepti…
Ohoo geeras!!!
Klara parašė:
2🫶
Klara parašė:
Tai va o man vo vos padvigubeja per tas 48 val...
Aš visą dieną seku jūsų žinutes ir pergyvenu kartu
Ar neturite galimybės apsilankyti pas ginekologę su savo visais rodikliais konsultacijai? Patars geriausiai kaip ką daryti, nes dabar tik save griaužiate. Juk HCG padvigubėja, tai tikrai gerai
Klara parašė:
Mamos, moterys papasakokit savo ikvepianciu istoriju su prg trukumu kaip suzinojot kad zemas, kaip vartojot ar pakele greit ji ar viskas buvo ok?Tiesiog manau ma…
Taip, net tepimai buvo... buvo persileidimas, nes nežinia buvo, kad mažas PRG, bet su antru neštumu jau buvo žinoma ir paskirtas laiku leidžia džiaugtis mergyte. To labai linkiu ir viskas bus gerai, Klara.
Klara parašė:
Mamos, moterys papasakokit savo ikvepianciu istoriju su prg trukumu kaip suzinojot kad zemas, kaip vartojot ar pakele greit ji ar viskas buvo ok?Tiesiog manau ma…
Aš jau rašiau kiek ankščiau, mano istorija tokia kad su pirmagime uztrukom metus laiko, turejau problemu su progesteronu, kurio visada truko, ir kai pastojau po kiek laiko pradejau kraujuot kažkur 3 savaičiu, liepe is karto progesterona darytis ir jis buvo 25 (imetu ft, kur ir normos surasytos), iskarto israse vartoti ryte ir vakare, ir jis pakilo iskarto virs 100. Nestumas išsaugotas nors sake kad jau persileidziu, bet ivyko stebuklas ir va dukrytei 3 metukai!
klajojanti parašė:
Aš visą dieną seku jūsų žinutes ir pergyvenu kartuAr neturite galimybės apsilankyti pas ginekologę su savo visais rodikliais konsultacijai? Patars geria…
As snd buvau
Mate leliuko nameli sake atitinka viskas pagal savaites, leliuko dar nemate, bet sake dar ir anksti db eisiu kita treciad matysim.. Israse progesterono i maksti viena k vakare.
GanSu12 parašė:
Aš jau rašiau kiek ankščiau, mano istorija tokia kad su pirmagime uztrukom metus laiko, turejau problemu su progesteronu, kurio visada truko, ir kai pastojau po kie…
Tokios istorijos man yra kazkas wow!❤️ Aciu Jums, kad pasidalinat!:))
Klara parašė:
As snd buvauMate leliuko nameli sake atitinka viskas pagal savaites, leliuko dar nemate, bet sake dar ir anksti db eisiu kita treciad matysim.. Israse progestero…
jum dabar 4 sav su trupuciu?
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai