2024.11.11 09:38 (prieš 1 m.)
Meskutne parašė:
Aš birželio mėnesį, buvau į dėžutę įdėjus mažas tapkutes, čiulptuką ir teigiamą nėštumo testą. Deja nesėkmingas nėštumas buvo. Dabar kadangi nedaug laiko palyginus …
Kaip gaila, dėl nesėkmingo... 😟
Kažkaip pirmagimė, neplanuota, kai pasibeldė pas mus, tai su buvusiu vyru , dar tik susitikinėjom , tai nedariau jokių staigmenų, susitikus po teigiamo NT, sakau atiduosiu tau cigaretes kur prieš kelias dienas pirkau , sako tai gal laukies? Sakau nu taip , ir paskui einam ir tyla kokį pusvalandį... Jis nieko nesako ir aš nieko nesakau 🤭 po pusvalandžio, o tai kodėl nesakei, kad nesergi? Na... Tuo metu ir ciklas buvo bet koks, kas antrą mėnesį sirgdavau ir šiaip kadangi susitikdavom savaitgaliais tai ir nebuvom tokie atviri šiuo klausimu 🤭 tai va tą pirmą pasakymą labai gerai atsimenu ir vis juokas ima, taip ramiu tonu sako gal laukiesi 😁
Antroji planuota, bet pavyko iš pirmo ciklo, kai nusprendėm bandyt , sužinojau irgi mm dieną jau buvo gan ryškus teigiamas tai iš kart ir parodžiau. 😃
O dabar po tiek metų, kitas partneris, plius jau trys metai beveik bus kaip laukiam, tai tikrai norėtųsi staigmeną padaryt, bet manau neištverčiau ilgiau nepasakius. 🤭