Eleonora Bonė parašė:
Mano mm dieną kai dariausi testą dar ir mažiau ryškus buvo 👌🏼
Eleonora Bonė parašė:
Mano mm dieną kai dariausi testą dar ir mažiau ryškus buvo 👌🏼
Eleonora Bonė parašė:
Viskas, einu į salę. Užsimotyvavau.![]()
Kaip smagu! 😀 Super, kad užmotyvavau😍
Maniosime parašė:
O merginos ką manot ar nieko tokio jei lašinsiuosi kalį? Kiek žinau nekenkia jei netyčia būčiau pastojusi? 🫣 nekyla kalis mano liepė keliaut susilašinti
Kol nežinot, kad pastojot, vartokit ir gydykitės, nemanau, kad taip anksti galėtų pakenkti. Tuo labiau jūsų sveikata šiuo metu brangesnė 🤞
laukiam123 parašė:
Kol nežinot, kad pastojot, vartokit ir gydykitės, nemanau, kad taip anksti galėtų pakenkti. Tuo labiau jūsų sveikata šiuo metu brangesnė 🤞
Ačių už atsakymą 🤍
Šiaip įdomu merginos, tos kurios pamatėt teigiamus, kokios buvo išskyros prieš pamatant? Kaip tik daugiau ar mažiau? Pas manęs visada prieš mm daug kreminės konsistencijos išskyrų būdavo, ypač ryte. Daba iki mm 5 ar 6 dienos ir nėra jų. Aišku čia gaudau ženklus, bet įdomu ar tai kažką reiškia ar ne 😊
Rama parašė:
Šiaip įdomu merginos, tos kurios pamatėt teigiamus, kokios buvo išskyros prieš pamatant? Kaip tik daugiau ar mažiau? Pas manęs visada prieš mm daug kreminės konsist…
Pas mane išskyrų nepasakyčiau kad daug, bet šlapiuoju ar prakaituoju atrodo, įklotas šlapias , nezinau ar kad šilčiau siandien ar kas, ar kad siandien tokia nerami jauciuosi, bet išskyros va tokios vandens pagrindu..
GretaC parašė:
Pas mane išskyrų nepasakyčiau kad daug, bet šlapiuoju ar prakaituoju atrodo, įklotas šlapias , nezinau ar kad šilčiau siandien ar kas, ar kad siandien tokia nerami …
Man tas pats, tai turiu vilties kad čia geras ženklas 🫣 šiandien. 10 dpo, ryt gal ryte pagadinsiu testuka
Rama parašė:
Šiaip įdomu merginos, tos kurios pamatėt teigiamus, kokios buvo išskyros prieš pamatant? Kaip tik daugiau ar mažiau? Pas manęs visada prieš mm daug kreminės konsist…
aš šlapia vaikščiojau tuo laiku,lyg per ov
A.Overling parašė:
aš šlapia vaikščiojau tuo laiku,lyg per ov
Ovuliacijos metu pas manęs irgi taip būna, neįmanoma ovuliacijos nepastebėti
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai