RauDonoji parašė:
Sveikos, kaip jums augimas? Ginekologė sako, jog vangus, bet į normas kaip ir telpa, pirmas darytas 8 dieną, antras 11
Niekas geriau už Jūsų ginekologę ir nepakomentuos
RauDonoji parašė:
Sveikos, kaip jums augimas? Ginekologė sako, jog vangus, bet į normas kaip ir telpa, pirmas darytas 8 dieną, antras 11
Niekas geriau už Jūsų ginekologę ir nepakomentuos
Ar gali testas ir vėl meluoti? Nesuprantu. 10 DPO gavau silpnai teigiamą. 11 DPO buvo balta, tuščia, supratau, kad nepavyko, numečiau. Vis užeina kažkoks šleikštulys, šiandien pasidariau iš naujo (šiandien 15 DPo) ir vėl aš matau tą juostelę.
Ar gali būt čia brokuoti testai? Gaila hcg nepasidariau, tik progesteroną.. nes anas tai virš 70.
Vejavaikiss parašė:
Ar gali testas ir vėl meluoti? Nesuprantu. 10 DPO gavau silpnai teigiamą. 11 DPO buvo balta, tuščia, supratau, kad nepavyko, numečiau. Vis užeina kažkoks šleikštuly…
tokius pacius testus darotes ar skirtingu firmu?
Džeizė parašė:
tokius pacius testus darotes ar skirtingu firmu?
Tuos pačius - visus tris kart 🤔
Vejavaikiss parašė:
Ar gali testas ir vėl meluoti? Nesuprantu. 10 DPO gavau silpnai teigiamą. 11 DPO buvo balta, tuščia, supratau, kad nepavyko, numečiau. Vis užeina kažkoks šleikštuly…
O kodel jus manot,jog brokuoti ? Cia ganetinai tikrai teigiamas 😊
Vejavaikiss parašė:
Tuos pačius - visus tris kart 🤔
jei kyla abejoniu - nusipirkite kitos firmos.
Glaudi parašė:
O kodel jus manot,jog brokuoti ? Cia ganetinai tikrai teigiamas 😊
Man buvo kad rode teigiamus, o nusipirkus kitu firmu - neigiamus
Vejavaikiss parašė:
Manau, kad teigiamas bus. Prg irgi aukštas labai 🙂
Vikitita parašė:
sveikutes merginos, as siandien liudnai diena pradejau,,, atejo mano nelabosiostiek vilciu turejau si cikla... na bet ka padarysi... kaip jus ten sakot,…
Man irgi savaitgalio nuotaikos ne kokios, dar normaliai neprasidėjo mm,bet jau teplioja rudai nuo penktadienio..tai jau netrukus sulauksiu (p.s. man visada prieš mm teplioja rudai kokias 3-5d)
Nekantrauju greičiau prasirgti,užsisakiau ov testų,vyrą užrašiau irgi tyrimui ir dėsim viltis į naują ciklą🙏🏼🙈🥰
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai