gabiju parašė:
Dar turim pora dienų, plius kad gali siandien ir 9dpo buti, manau poros dienų begyje viskas bus aisku![]()
Bandysiu ir ryt ryte nes testu turiu buvo benu vaistineje 2 perki 1 dovanu🫣🤣
gabiju parašė:
Dar turim pora dienų, plius kad gali siandien ir 9dpo buti, manau poros dienų begyje viskas bus aisku![]()
Bandysiu ir ryt ryte nes testu turiu buvo benu vaistineje 2 perki 1 dovanu🫣🤣
gabiju parašė:
Jau rytoj ryte tikrai turetu aiskesni vaiduokli, jei ne , ir ismes veliau su ta velyva implantacija nepasitikiu nes baigiaisi skaudziai kaip praeita cikla buvo velyva ir baigesi biocheminiu..
Maniosime parašė:
Labas rytas, man jei vakar vakare buvo pikas tai šiandien PIKAS 😂 vakarykštis pagal programėlę 0,98 o šiandien 1,21 🥳 tai kada čia tos ovuliacijos tikėtis? Vakare?…
sakau,kad čia kas cb geria, ta ov užsitęsus būna
įdomu ką man vakare parodys
aš jau gavau savo naujus vitaminus, dar porai dienų turiu CB ir pradėsiu juos, įdomu kaip čia jie sureaguos
dėl ov, tai jausmas, kad ji šiandien, nes labai ramu kažkaip, nors vakar vakare 18h buvo blankus, 19:30 jau ryškus
o pirmadienį daktarė išrašius pgr, sakiau jai tada, bet reikia po ov 7 dienos, sako aš gal žinau kada reikia
Lainė123 parašė:
aš jau gavau savo naujus vitaminus, dar porai dienų turiu CB ir pradėsiu juos, įdomu kaip čia jie sureaguosdėl ov, tai jausmas, kad ji šiandien, nes labai ramu …
Nelabai supratau, jums israse gerti prg ar pasidaryti krauja 😃?
Maniosime parašė:
Labas rytas, bet ovitrele pilnai buvo "išėjusi" iš testų? Labai gaila jei meta išdžiūvimus.. 😞
Taip ovitreles jau 3 dienas nerodė, matau aš tą liniją nors užmušk 🤣🤭
BusKaipBus11 parašė:
Nelabai supratau, jums israse gerti prg ar pasidaryti krauja 😃?
pgr kraujo tyrimas
Indriukas777 parašė:
gal verta kraują pasidaryt ?
Indriukas777 parašė:
Aš irgi matau 😁 vistiek pasekti jau reikia 🤭 nes nu bent jau man livsane nei menkiausio išdžiūvimo nemetė, bet aišku nuo partijos priklauso tikriausiai, pasidarykit ir vakare 😍
Lainė123 parašė:
gal verta kraują pasidaryt ?![]()
Kad neišeina 🤷♀️ dirbu ilgas pamainas. Žiūrėsiu pirmiau ar ryškės
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai