Indriukas777 parašė:
Sukūriau birželinukų grupę, prašom merginos, palikim tą raganą vieną🤭🤭🤭❤️
Šaunuolė😉
Indriukas777 parašė:
Sukūriau birželinukų grupę, prašom merginos, palikim tą raganą vieną🤭🤭🤭❤️
Šaunuolė😉
Aš sakiau jei nepavyks, tai kitą ciklą pirksiu vyrui laisvus triusikus, sako aptempti nelabai gerai 😂 šį ciklą vyras susilaikė nuo karštų vonių ir pirčių, nes mėgėjas 🤭 o iš vitaminų tai folio rūgštį, vit d ir omega 3 vyras geria, aš ovosicare, omega3 iir vit d taip pat
Giedrė. parašė:
Kaip jums sekasi? Planavot eit pas ginę ir ieškot bėdų, gal buvot jau?![]()
Man tai gerai, karts nuo karto užsuku čia paskaitinėti. Dramų netrūksta kaip matau 😊 Eisiu kitą savaitę pas ginę pasižiūrėt kas ir kaip 😊 Kaip tik vaisingas langas bus, bet šis ciklas manau bus tuščias. Nes šį savaitgalį vyro nebus, nuo kito treciadienio vyro nebus, tai labai maži sansai kazkam pagauti. Bet darbo daug, tai nera kada labai galvot apie tai. Ov testu nepirksiu
Visas sveikinu su teigiamais testas, visoms sklandaus augimo 🌸
Aš vis užeinu dėl kelių narių, pasižiūrėti kaip sekasi planukėms, nes buvau ir 2025 planuojančių grupėje, tačiau čia kas vyksta pastaruoju metu. Tetrūksta tik popkornų 🤦♀️😀
Linkiu visoms nepatikusius komentarus apeit, nesigadinkit sau nervų 🙏😊
Abigaile parašė:
Sveikos! Tai ar dar gyvu yra be intrigu ir dramu?😂 man iki mm 11dienu, siandien skauda nugara ir pilva ir vel yra KB, nesuprantu! pagal programele ov jau buvo, o ir…
Man KB irgi būna atsiranda vidurį ciklo, likučiai matyt😁
RauDonoji parašė:
Užreportinčiau, kad išvis panaikintų grupę, jei užsiima savališkais išmetimais be priežasties. Atsiras kas sukurs naują. Nors mergina buvo sukūrusi viešą, Noelė po …
Esu sukurus atvira nes niekaip neradau pradžioj birzelinuku. 🤭 oi kiek cia dramu šiandien ka praleidau 🤭😄
RauDonoji parašė:
Man KB irgi būna atsiranda vidurį ciklo, likučiai matyt😁
Nu tikiuosi, neiprasta man 😂 tai ka laukiu mm arba II 😃
gjete parašė:
Man pirma nestuma jau sirdele pagavo 5 sav ir 4 d., po ektopinio sake iskart pastojus hcg sekti, jis tikrai auga, bet siek tiek maziau nei dvigubai pagal norma.
Man problema butu su hcg sekimu nes uzsienyje, lengviau privaciai skana
Na ziuresim ar bus kas ar ne, man si men ankstyva OV, tai pagal pozymius 3dpo
mazojiass parašė:
Man kai antras ektopinis buvo, tai jau matė 5sav kad yra ne vietoje pastojimas, labai didelis hcg buvo
Aciu uz pasidalinima
tokiuosi daugiau nebeturesit ektopiniu!
Managa parašė:
Kartojau, panašu, kad kabinasi tikrai![]()
Grazus vaiduoklis
kiek dienu po ov?
Sveikos. Kelias dienas nebuvau TD, bet vos užėjau, iš kart į planiukes.
Žinot, atvirai pasakysiu. Sergu 🤞 už kiekvieną vienodai. Bet tikrai yra kelios, kurių pamačius || atrodo užplūdo palengvėjimas, akmuo nuo širdies nusirito. Bet taip yra dėl to, kad vieni įstringa širdy ir galvoj labiau, kiti mažiau. Ir neslėpsiu, kad tikrai dar kelių merginų || laukiu ypatingai.
O kadangi pačiai ir šiaip nebesišviečia daugiau teigiamų, nebent gripo ar kovido 😃 tai čia atėjus faina paganyt akis į kiekvienos vaiduokliukus.
Merginos, kurios grįžot po operacijų arba dar jų laukiate - būkit stiprios. Gyvenimas atrodo neteisingas, bet sudėlioja viską taip, kaip reikia. ✊✊
Ps. Atsiprašau, kad su pilvu vaidenuos. 🤷
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai