Butterfly13 parašė:
9dpo, 22cd.![]()
Kaip anksti užgaudėt
Sveikinimai!
Butterfly13 parašė:
9dpo, 22cd.![]()
Kaip anksti užgaudėt
Sveikinimai!
Butterfly13 parašė:
9dpo, 22cd.![]()
Sveikinimai!!! Kaip įkvepia sėkmės istorijos 🥰
Sveikos. O
mano mm vasario 5d. kadangi išvažiavau reabilituotis, neskaičiavau dienu po OV..
Realiai buvo 15-18.. Šiandien buvo raudonos kraujo išskyros. Pilva maudena, pucia.. Krutine labai jautri.. ir jau ketvirta diena 37.2.
Tikiuosi,kad neateis mm..
Ciklas reguliarus 29-30d
Labutes,
Nu koks velnias mane nešė prispirkti tų pigienų ir paskui nervus gadintis?
8 DPO šiandien, vakar vakare ir šnd ryte kinietiškas rodo vaiduokli, vakar tai dar ir ryškiai per anksti tam. Nu netinka jie vaiduoklių gaudymui.. tiek kad šie iš 20vnt pakuotės iki šiol buvo tik vos 3-4 pasitaikę melagiai, o db iš naujos pakuotės iškart du.
Reikėjo siųstis brangesnius iš Iherb, bučiau sutaupiusi ant nervų
FoxLady parašė:
Labutes,
Nu koks velnias mane nešė prispirkti tų pigienų ir paskui nervus gadintis?
Sveika, nu o gal jau pagaliau😁. Du iš karto gal ne melagiai. Aš niekada nepirkau jokių kinietiškų. Bet niekada ir nesu mačiusi pas save vaiduoklio, visada tik iš lt vaistinių perkų, ir aiškiai visada neigiami🫣. Bet šį ciklą ir jau praėjusius kokius 4-5 nieko nesitestavau. Bet šį kartą net suabejojau ar išvis ov įvyko, nes jau 2-3dpo o jokių simptomų nejaučiu. Lyg nieko išvis nebutų įvykę. Net bt mazesnė ryte nei įprastai tik 36,7 o kai visada diena po ov jausdavau pamaudenimus, nugarą, pilvo tempimą ir stiprų krutinės skausmą. Dabar nieko. Taip suabejojau, kad net ov testa pasidariau vakar, ir aišku jis nebuvo tas jautresnis tai pagal programėlę jo ryskumas tik 0,31 tai kaip ir ji buvo įvykusi🤔. Aš viltis visas palaidojau atrodo senai. Vis paskaitau čia ir laukiu gerų naujienų iš užsibuvusių planiukių... Pasirodo mes vis dar čia😔.
Rimel parašė:
Kai daugiau klausimų kyla nei atsakymų 🤦🏻♀️ jau 11 dienų po 5d ankstyvos blastocistos įkėlimo, o dabar vaizdas toks... prieš 2 dienas kraujyje buvo hcg 20,1... įdo…
O tokio pat testuko nesidaret pries 2 dienas? Ar kartosit snd krauja?
GiedreG parašė:
O tokio pat testuko nesidaret pries 2 dienas? Ar kartosit snd krauja?
Dariau ne ryte ir žinoma buvo neigiamas. Šiandien jau pridaviau kraują, po pietų bus atsakymas.. Ryte NT testą dariausi, kad nusiteikti viena ar kitam atsakymui iš kraujo, bet jis menkai padėjo
Nes tikėjausi ryškesnio arba balto ..
Rimel parašė:
Dariau ne ryte ir žinoma buvo neigiamas. Šiandien jau pridaviau kraują, po pietų bus atsakymas.. Ryte NT testą dariausi, kad nusiteikti viena ar kitam atsakymui iš …
Na jei pries 2 dienas buvo neigiamas nors ir per piet, dabar toks..manau viskas bus gerai ☺️..pasidalinkit kraujo rezultatu veliau? Kokios kokybes blasto kele?
Rimel parašė:
Kai daugiau klausimų kyla nei atsakymų 🤦🏻♀️ jau 11 dienų po 5d ankstyvos blastocistos įkėlimo, o dabar vaizdas toks... prieš 2 dienas kraujyje buvo hcg 20,1... įdo…
Jei testas nėra labai jautrus, normalus vaizdas. Gi hcg dvigubėja kas dvi dienas. Pozityvo 🤞
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai